INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

A izbucnit la GSP Live: „Lampard e o rușine de antrenor! Dan Petrescu e doctor pe lângă el, îl surclasează”

Dan Petrescu și Frank Lampard // foto: Imago Images
Dan Petrescu și Frank Lampard // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 09:42 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 10:20

Jurnalistul Narcis Drejan l-a comparat pe Frank Lampard (43 de ani), actualul antrenor al celor de la Everton, cu Dan Petrescu (54), „principalul” de la CFR Cluj, liderul campionatului din România.

Plecând de la meciul de joi seara dintre Everton și Newcastle, scor 1-0, Drejan nu l-a menajat deloc pe Frank Lampard, antrenorul „caramelelor”, care le-a mai pregătit pe Derby County și Chelsea în scurta sa carieră de antrenor.

În direct la GSP Live, Drejan a pus sub semnul întrebării calitățile fostului mijlocaș englez, despre care spune că nu va ajunge un mare antrenor. Jurnalistul l-a comparat pe Lampard cu Dan Petrescu, „principalul” de la CFR Cluj, despre care spune că este „doctor honoris causa” pe lângă Lampard.

Scenografie controversată a ultrașilor sârbi, la meciul cu Rangers »  Atac la adresa SUA și NATO: „Să dăm păcii o șansă”
Steaua Roșie - Rangers
Scenografie controversată a ultrașilor sârbi, la meciul cu Rangers » Atac la adresa SUA și NATO: „Să dăm păcii o șansă”

„Frank Lampard e o rușine de antrenor. Dan Petrescu ste Doctor honoris causa pe lângă el!”

„Nu-mi dau seama cum a ajuns la Everton, că nu-l recomandă nimic. Dacă ar fi să iau un antrenor român și l-aș pune lângă Frank Lampard... Păi, Dan Petrescu este Doctor honoris causa pe lângă Frank Lampard. Nu știe nimic, este exact genul ăla de antrenor care a ars toate etapele, care are impresia că dacă a fost fotbalist mare, poate fi și antrenor mare.

Nu o să fie, o să dispară ușor-ușor, cum au făcut-o și alții. Lampard e o rușine de antrenor, dar totuși prinde în Premier League! Are priza asta, că a fost cineva. Nu poți spune că Dan Petrescu nu știe mai mult fotbal decât Frank Lampard. Îl subordonează tactic și cum vrei tu”, a spus Drejan la GSP Live.

Dacă ar fi să iau un exemplu de antrenor din Anglia care într-adevăr muncește, acesta este Wayne Rooney. Dacă-l asculți cum vorbește... și este la una dintre cele mai topite echipe, Derby County, Gaz Metan Mediașul sau Clinceniul din Anglia. 

Au început campionatul cu -21 de puncte. Dacă-i salvează, va fi o minune, o poveste de scris! Rooney înțelege foarte bine fotbalul, se vede că a stat lângă Sir Alex Ferguson.

- Narcis Drejan

Frank Lampard a pregătit-o pe Chelsea între iulie 2019 și ianuarie 2021. Cu el la cârmă, „albaștrii” au câștigat 44 dintre cele 84 de meciuri jucate, au pierdut 25 și au remizat în 14 rânduri. Pe banca lui Everton, Lampard are 4 victorii și 5 eșecuri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ce transfer! Valentin Cojocaru semnează cu o echipă de top 3 din Țările de Jos

Patrice Evra se apucă de box! Toate detaliile despre gala la care va participa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
fibra
fibra  •  18 Martie 2022, 19:54

Cel mai usor este sa arunci cu vorbe.Ca nu-i asa ,cei mai multi se pricep la toate si de cele mai multe ori la nimic.

romeverest
romeverest  •  18 Martie 2022, 18:49

Cu tot respectul ….cine este acest Drejan ?? Urmaresc presa sportiva si este pentru prima data cand aud de acest personaj curios !!

demolarii
demolarii  •  18 Martie 2022, 14:28

Cine e Drejan? Un alt absolvent al profesionale de jurnalism?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează