INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO Nemaivăzut: arbitrul a anulat un gol după ce un spectator i-a arătat reluarea pe telefon!

Arbitrul meciului Suez SC - Al Nasr a revăzut o fază controversată pe telefonul unui spectator
Arbitrul meciului Suez SC - Al Nasr a revăzut o fază controversată pe telefonul unui spectator

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 20:41 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 20:48

Scene inedite în liga a doua din Egipt: „centralul” meciului Suez SC - Al Nasr 3-1 a recurs la filmarea de pe telefonul unui spectator pentru a anula un gol înscris neregulamentar.

Meciul dintre Suez SC și Al Nasr din etapa 22 a eșalonului secund egiptean a fost învăluit de scandal.

Al Nasr a sărbătorit egalarea la 2 în minutul 90, numai că golul nu avea să fie validat, întrucât arbitrul de centru a observat că marcatorul atinsese mingea cu brațul.

Basarab Panduru, dezvăluire-șoc chiar înainte de FCSB - CSU Craiova: „Să știți de la mine, nu va mai fi chemat la națională cât e Edi Iordănescu!”
FCSB - CSU Craiova
Basarab Panduru, dezvăluire-șoc chiar înainte de FCSB - CSU Craiova: „Să știți de la mine, nu va mai fi chemat la națională cât e Edi Iordănescu!”

Nemaivăzut: arbitrul a anulat un gol după ce un spectator i-a arătat reluarea pe telefon!

În liga a doua din Egipt nu există video-arbitraj, astfel că „centralul” a recurs la o metodă inedită: a revăzut faza pe telefonul unui spectator care filmase golul, apoi a anulat reușita, conform Reuters.

Oaspeții au protestat vehement, dar decizia arbitrului Mohamed Farouk a fost fermă. În cele 15 minute de prelungire s-a mai înscris o dată, astfel că Suez s-a impus cu scorul final de 3-1.

Arbitrul a părăsit cu greu terenul, fiind amenințat de jucătorii și staff-ul echipei oaspete. Al Nasr a anunțat că-l va da în judecată pe „central”.

Suez SC ocupă locul 8 în liga secundă din Egipt, cu 32 de puncte, în timp ce Al Nasr este penultima, locul 15, cu doar 18 puncte acumulate în 22 de etape.

Tot din fotbalul internațional: 

Mircea Lucescu, luat tare după alt eșec în Ucraina: „Cât mai trebuie să pierdeți pentru a demisiona?”

Revoluție în lotul Spaniei » Noul selecționer n-a chemat 15 dintre jucătorii prezenți la Mondialul din Qatar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close