INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

FOTO „Erling Haaland a marcat la Isabel” » The Sun a dezvăluit cu cine se iubește starul lui Manchester City

FOTO: Colaj @The Sun +5   FOTO
FOTO: Colaj @The Sun

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 08:47 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 08:47

Erling Haaland (22 de ani) și Isabel Haugseng Johansen (18 ani), jucătoare de fotbal la Bryne FK, ar forma un cuplu, informație dezvăluită astăzi pe prima pagină a tabloidului „The Sun”.

Erling Haaland profită de faptul că Norvegia nu s-a calificat la Campionatul Mondial și petrece o vacanță de lux la Marbella. Publicația britanică „The Sun” susține că alături de atacantul lui Manchester City se află și iubita lui, Isabel Haugseng Johansen, o jucătoare de fotbal din Norvegia.

+1 FOTO

The Sun: „Erling Haaland a marcat la Isabel”

Cei doi au fost fotografiați împreună, iar jurnaliștii britanici spun că ar forma un cuplu de câteva luni. „Haaland a marcat la Isabel”, au titrat pe prima pagină.

„Erling Haaland a marcat la Isabel” » The Sun a dezvăluit cu cine se iubește starul lui Manchester City
Prima pagină a tabloidului „The Sun”

„Pare o relație serioasă. Isabel a călătorit frecvent în Germania și în Anglia pentru a-l vedea la lucru. Acum e alături de el în Marbella”, a transmis un prieten apropiat al lui Erling Haaland, potrivit sursei citate.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Nici lui De Bruyne nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat după Belgia - Canada: „Nu știu de ce am primit trofeul ăsta!”
Belgia - Canada 1-0
Nici lui De Bruyne nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat după Belgia - Canada: „Nu știu de ce am primit trofeul ăsta!”
Dan Petrescu și-a ales favorita de la Campionatul Mondial: „Următoarele sunt Germania și Olanda!”
FAVORITĂ
Dan Petrescu și-a ales favorita de la Campionatul Mondial: „Următoarele sunt Germania și Olanda!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close