INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Scandal în Germania: Haaland și Can au incitat fanii! Borussia Dortmund a fost amendată

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2021 14:18 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 14:30

Jucătorii Borussiei Dortmund au celebrat victoria din derby-ul cu Schalke (4-0) împreună cu ultrașii. Fără măști, fără distanțare. 75.000 de euro amendă!

După victoria în derby, 4-0 cu Schalke, jucătorii Borussiei Dortmund n-au mai ținut cont de nicio măsură de siguranță în pandemie.

Seara târziu, când s-au întors cu autocarul la centrul sportiv, 200 de fani galben-negri îi așteptau la intrare, cu steaguri și torțe. Văzându-i, Emre Can și Haaland au venit în față, lângă șofer, și au început să sară și să scandeze. Nu aveau mască. I-au incitat pe ultrași, care au înconjurat bus-ul, îngrămădindu-se pentru a fi cât mai aproape de jucători. Unii în alții. Mulți nu purtau măști, nici vorbă de distanțare.

Un alt fotbalist, Dahoud, a înregistrat totul și a postat filmulețul pe InstaStory. A ieșit scandal mare în Germania. Fotograful Christoph Reichwein a comentat: „Am rămas fără cuvinte. Cu toată bucuria, asemenea reacții nu trebuie să existe în vremuri cu coronavirus. Punct".

După victoria în derby, 4-0 cu Schalke, jucătorii Borussiei Dortmund n-au mai ținut cont de nicio măsură de siguranță în pandemie. Seara târziu, când s-au întors cu autocarul la centrul sportiv, 200 de fani galben-negri îi așteptau la intrare, cu steaguri și torțe. Văzându-i, Emre Can și Haaland au venit în față, lângă șofer, și au început să sară și să scandeze. Nu aveau mască. I-au incitat pe ultrași, care au înconjurat bus-ul, îngrămădindu-se pentru a fi cât mai aproape de jucători. Unii în alții. Mulți nu purtau măști, nici vorbă de distanțare. Un alt fotbalist, Dahoud, a înregistrat totul și a postat filmulețul pe InstaStory. A ieșit scandal mare în Germania. Fotograful Christoph Reichwein a comentat: "Am rămas fără cuvinte. Cu toată bucuria, asemenea reacții nu trebuie să existe în vremuri cu coronavirus. Punct". Dortmund și-a cerut scuze: "Ne pare rău, este intolerabil ce s-a întâmplat". Clubul nu a scăpat de amendă. 75.000 de euro, a decis federația germană. z

Dortmund și-a cerut scuze: „Ne pare rău, este intolerabil ce s-a întâmplat". Clubul nu a scăpat de amendă. 75.000 de euro, a decis federația germană.  

VIDEO Imagini tari de la antrenamentele Borussiei Dortmund

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Prea multă bucurie e periculoasă! Bayern Munchen riscă să intre în carantină

Cristiano Ronaldo, dezlănțuit în Serie A: „Canibalul a făcut a 78-a victimă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează