CAMPIONATE  ·  BORUSSIA DORTMUND

Scandal în Germania: Haaland și Can au incitat fanii! Borussia Dortmund a fost amendată

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2021 14:18 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 14:30

Jucătorii Borussiei Dortmund au celebrat victoria din derby-ul cu Schalke (4-0) împreună cu ultrașii. Fără măști, fără distanțare. 75.000 de euro amendă!

După victoria în derby, 4-0 cu Schalke, jucătorii Borussiei Dortmund n-au mai ținut cont de nicio măsură de siguranță în pandemie.

Seara târziu, când s-au întors cu autocarul la centrul sportiv, 200 de fani galben-negri îi așteptau la intrare, cu steaguri și torțe. Văzându-i, Emre Can și Haaland au venit în față, lângă șofer, și au început să sară și să scandeze. Nu aveau mască. I-au incitat pe ultrași, care au înconjurat bus-ul, îngrămădindu-se pentru a fi cât mai aproape de jucători. Unii în alții. Mulți nu purtau măști, nici vorbă de distanțare.

Un alt fotbalist, Dahoud, a înregistrat totul și a postat filmulețul pe InstaStory. A ieșit scandal mare în Germania. Fotograful Christoph Reichwein a comentat: „Am rămas fără cuvinte. Cu toată bucuria, asemenea reacții nu trebuie să existe în vremuri cu coronavirus. Punct".

După victoria în derby, 4-0 cu Schalke, jucătorii Borussiei Dortmund n-au mai ținut cont de nicio măsură de siguranță în pandemie. Seara târziu, când s-au întors cu autocarul la centrul sportiv, 200 de fani galben-negri îi așteptau la intrare, cu steaguri și torțe. Văzându-i, Emre Can și Haaland au venit în față, lângă șofer, și au început să sară și să scandeze. Nu aveau mască. I-au incitat pe ultrași, care au înconjurat bus-ul, îngrămădindu-se pentru a fi cât mai aproape de jucători. Unii în alții. Mulți nu purtau măști, nici vorbă de distanțare. Un alt fotbalist, Dahoud, a înregistrat totul și a postat filmulețul pe InstaStory. A ieșit scandal mare în Germania. Fotograful Christoph Reichwein a comentat: "Am rămas fără cuvinte. Cu toată bucuria, asemenea reacții nu trebuie să existe în vremuri cu coronavirus. Punct". Dortmund și-a cerut scuze: "Ne pare rău, este intolerabil ce s-a întâmplat". Clubul nu a scăpat de amendă. 75.000 de euro, a decis federația germană. z

Dortmund și-a cerut scuze: „Ne pare rău, este intolerabil ce s-a întâmplat". Clubul nu a scăpat de amendă. 75.000 de euro, a decis federația germană.  

VIDEO Imagini tari de la antrenamentele Borussiei Dortmund

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: Lucian Viziru și-a luat soția și au părăsit România definitiv. Azi e de nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă acum
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 2
15:00 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Schalke 04 - Mainz
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Valencia - Villarreal
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1