INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Erling Haaland cucerește fotbalul, după prestația din Sevilla - Manchester City 0-4: „E născut să înscrie. Are un simț incredibil”

Pep Guardiola îl laudă pe Erling Haaland, foto: Guliver/gettyimages
Pep Guardiola îl laudă pe Erling Haaland, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 14:51 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 15:04

Pep Guardiola îl laudă pe Erling Haaland după „dubla” din Andaluzia, în Sevilla - Manchester City 0-4. La fel, De Bruyne, care spune că norvegianul „poate da și mai multe goluri dacă se adaptează stilului nostru”.

Manchester City a pornit ca din tun în noua ediție a Ligii, demolând-o pe Sevilla (4-0). Jumătate dintre golurile „cetățenilor" au fost marcate de Erling Haaland, care a prins poftă de a marca și nu se mai oprește.

Are nouă goluri în ultimele patru partide de Premier și în Ligă și e decis să bată noi recorduri. L-a impresionat până și pe Pep Guardiola cu performanțele sale.

„Cifrele sale din întreaga carieră, chiar și la echipele anterioare, sunt similare. Are un incredibil simț al golului. Sperăm s-o țină tot așa mai departe. Numerele vorbesc pentru el. Nu e doar că a dat două goluri, el este mereu acolo la momentul potrivit, asta este și marea lui virtute. Nicio secundă mai devreme, nicio secundă prea târziu”, îl laudă Pep Guardiola.

Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri amare despre o relație neștiută: „El lucra în domeniu corporatist. E căsătorit, eu am rămas fără familie, fără nimic”
WTA
Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri amare despre o relație neștiută: „El lucra în domeniu corporatist. E căsătorit, eu am rămas fără familie, fără nimic”

Kevin De Bruyne despre Erling Haaland: „Are startul perfect”

Și Kevin De Bruyne îl elogiază pe norvegianul-minune: „Cred că felul în care s-a adaptat deja e foarte bun, dar cred că dincolo de golurile marcate există o altă parte a jocului. Cred că acomodarea nu a fost ușoară. Dar face mai entuziasmantă situația. Dacă el își va ajusta jocul la stilul nostru, atunci va trece și la următorul nivel. A reușit startul perfect la Manchester City”. 

Erling Haaland are o medie fantastică în Ligă, 1,25 de goluri înscrise pe meci. Nimeni n-a atins până acum realizările sale. Nici Cristiano Ronaldo și Messi n-au fost atât de precoce. 

La numai 22 de ani evoluează și dă goluri ca marile vedete la maturitate. Și are tot viitorul în față la campioana Angliei, cu care poate câștiga trofee pe bandă rulantă și, de ce nu?, Liga.

Citește și: 

Chelsea are 4 nume pe lista din care-l va alege pe înlocuitorul lui Thomas Tuchel

EXCLUSIV Măsură draconică înainte de West Ham - FCSB » Un site britanic nu vinde bilete fanilor de naționalitate română!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Mondo
Mondo  •  07 Septembrie 2022, 17:19

Gica Hagi spunea cu vreo citeva luni in urma ca avem atacanti de valoare mondiala. Cred ca Haaland a inceput sa se apropie de Ianis. A dat in 8 meciuri cite a dat Ianis in doi ani jucaind cu echipe satesti din Scotia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează