INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Everton a fost scoasă la vânzare! Se cer 400 de milioane de lire sterline în schimbul clubului! Cumpărătorul interesat

Everton este de vânzare pentru suma de 400 de milioane de lire sterline.
FOTO: Imago Images
Everton este de vânzare pentru suma de 400 de milioane de lire sterline. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 16:29 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 16:50

Maciek Kaminski (64 de ani), om de afaceri american, este interesat de cumpărarea lui Everton, club de mare tradiție din fotbalul englez, notează cotidianul britanic The Athletic. 

Suma cerută de către Farhad Moshiri (67 de ani), omul de afaceri britanic cu origini în Iran care deține în prezent clubul, se ridică la 400 de milioane de lire sterline (aproximativ 453 de milioane de euro), mai punctează sursa citată. De asemenea, Farhad Moshiri i-a cerut lui Maciek Kaminski să continue proiectul noului stadion pe care „caramelele” îl vor avea în orașul Liverpool, pe malul râului Mersey. 

Se pune la cale All Star Game european: Cel mai bun 11 din Premier League vs. crema celor mai puternice echipe din Top 4 campionate
ANGLIA
Se pune la cale All Star Game european: Cel mai bun 11 din Premier League vs. crema celor mai puternice echipe din Top 4 campionate

Negocierile dintre Farhad Moshiri și Maciek Kaminski au avansat în ultimele zile

Negocierile dintre Farhad Moshiri și Maciek Kaminski au avansat în ultimele zile, notează cei de la Liverpool Echo. Cu toate astea, cele două părți sunt departe de a ajunge la un acord, a mai adăugat ziarul englez. 

Farhad Moshiri a mai primit oferte pentru a vinde Everton în această vară

Farhad Moshiri a mai primit oferte pentru a vinde Everton în decursul acestei veri. Același Maciek Kaminski a făcut parte dintr-un consorțiu condus de către John Thornton, conducătorul unui fond de investiții, și Peter Kenyon, fostul director executiv de la Manchester United și Chelsea.

Patronul grupării de pe Goodison Park a refuzat însă oferta, emițând chiar un comunicat oficial în care îi asigura pe fanii echipei că se concentrează pe construirea noului stadion al echipei și pe aducerea de noi jucători, cu care Frank Lampard să facă performanță:

S-a vorbit mult despre posibile investiții în cadrul clubului nostru în ultima vreme. A fost vorba chiar despre vânzarea clubului, dar vreau să vă asigur că nu există un semn amplasat pe stadionul clubului pe care să scrie „de vânzare”. Voi fi întotdeauna precaut în ceea ce privește posibile oportunități de investiții. și, întrucât am fost mereu transparent, sunt concentrat doar pe finanțarea construcției noului nostru stadion și pe întărirea lotului de jucători cu care Frank Lampard să facă performanță.

Kevin Thelwell și Bill Kenwright se concentrează în acest moment pe transferuri. Îi rog pe fani să ne judece la finalul perioadei de transferuri, nu în timpul acesteia.

- scria Farhad Moshiri pe data de 14 iulie 

VIDEO. Primul interviu al lui Frank Lampard în calitate de antrenor al lui Everton

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Un jucător important din Bundesliga va semna în vară cu Chelsea! Ar fi făcut deja vizita medicală! Toate detaliile

„Ar fi fost demis imediat dacă nu avea rezultate” » Ce spun azerii despre scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
Hcm27
Hcm27  •  01 Octombrie 2022, 11:28

Nenea Americanule,cu atita bănet cumperi toată Superliga lui Gino.De ce nu veniți sa investiți și în Romanica?Și nu ați cheltui nici atâția bani.Măcar sa-i scoateți pe Mimao la liman.Poate vedem și la noi o altfel de abordare

teddyw
teddyw  •  01 Octombrie 2022, 00:39

degeaba....tot "celalalt club" va fi Everton in Liverpool, dupa formatia fanion a orasului.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează