INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON

Everton are un manager nou, fost jucător faimos la Chelsea: „Am foame mare de fotbal”

Frank Lampard îl înlocuiește pe Rafa Benitez și va debuta sâmbătă
Frank Lampard îl înlocuiește pe Rafa Benitez și va debuta sâmbătă

Articol de - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 18:05 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 18:14

Fostul căpitan și manager al lui Chelsea, Frank Lampard, îl înlocuiește pe Rafa Benitez și va debuta sâmbătă, în Cupă, cu Brentford. A semnat un contract valabil până în iunie 2024.

Aproape 12 luni a stat pe bară Frank Lampard, 43 de ani. Fostul legendar căpitan al londonezilor și-a găsit echipă în ultima zi de mercato. 

Mihai Iosif e ca și demis de la Rapid! Cine e principalul favorit să preia banca giuleștenilor
RAPID
Mihai Iosif e ca și demis de la Rapid! Cine e principalul favorit să preia banca giuleștenilor

Tot în Premier League, unde o va prelua pe Everton. Ex-internaționalul englez îl substituie pe Rafa Benitez și va debuta sâmbătă, în Cupă, cu Brentford. A semnat un contract valabil până în iunie 2024 cu „caramelele".

Fostul mijlocaș era liber de contract după ce în luna ianuarie a anului trecut a fost demis de la Chelsea și înlocuit cu Thomas Tuchel, care a reușit să câștige Champions League în vară.

Misiunea lui Frank Lampard la Everton? Trebuie s-o salveze!

Everton a fost în discuții și cu alte nume mari, precum Mourinho, care a refuzat oferta și a transmis că vrea să vrea să-și continue proiectul la Roma, Wayne Rooney, (Derby County), Duncan Ferguson și Vitor Pereira, dar l-a ales pe Lampard. 

Care va avea misiunea să salveze formația din Liverpool de la retrogradare. După 22 de etape, are 19 puncte și două meciuri restante, aflându-se pe locul 16, cu patru "lungimi" peste Newcastle, prima sub linie.

E o mare onoare să semnez cu Everton și abia aștept să încep. Am o foame mare de fotbal și sunt nerăbdătgor să iau contact cu pasionbații fani ai echipei
- Frank Lampard, manager Everton

Citește și: 

Ultima zi de mercato în Europa, toate mutările » Rangers aduce un star de la Juventus!

Valentin Mihăilă, prezentat oficial în Serie A

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează