INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO + FOTO Scene uluitoare pe Goodison Park » Condusă la pauză, 0-2, Everton a scăpat de retrogradare! La final, fanii au transformat terenul într-o „mare albastră”

Fanii lui Everton au pătruns pe gazon după fluierul final // foto: Guliver/gettyimages +11   FOTO
Fanii lui Everton au pătruns pe gazon după fluierul final // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 08:56 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 09:50

Everton a învins-o pe Crystal Palace într-un meci restant din etapa 33 a Premier League, 3-2, și s-a salvat matematic de la retrogradare!

Cu două meciuri rămase din acest sezon, Everton tremura pentru menținerea în Premier League. Înainte de meciul de joi seara cu Crystal Palace, echipa antrenată de Frank Lampard avea 36 de puncte, doar unul peste Leeds, ocupanta locului 18, primul retrogradabil.

Everton a întâlnit-o pe teren propriu pe Crystal Palace, echipă fără obiectiv în acest final de sezon, și spera că acesta va fi meciul care avea să o scape de grijile retrogradării.

Tamaș, reacție vulgară după finala Cupei: „Mă doare direct în c*r! Ce voiați, să stăm capră cu FCSB?!”
Sepsi - Voluntari 2-1
Tamaș, reacție vulgară după finala Cupei: „Mă doare direct în c*r! Ce voiați, să stăm capră cu FCSB?!”

Everton a învins-o pe Crystal Palace și rămâne în Premier League!

Partida a început dezastruos pentru „caramele”: golurile lui Mateta (minutul 21) și Jordan Ayew (36) au făcut ca londonezii să fie în avantaj la pauză, 2-0.

A urmat o parte secundă de vis pentru gazde. Golurile lui Michael Keane (minutul 54), Richarlison (75) și Calvert-Lewin (85) le-au adus celor de la Everton o victorie la un moment dat nesperată. 

Cu cele 3 puncte obținute, Everton a ajuns la un total de 39, patru deasupra celor de la Burnley și Leeds. Una dintre aceste două echipe va fi ultima picată în Championship, după Norwich și Watford.

Salvarea de la retrogradare a adus descătușarea pe Goodison Park. Fanii au pătruns pe gazon și i-au luat „pe sus” pe jucători, încercând să obțină câte un selfie. În inferioritate numerică, forțele de ordine au fost copleșite.

Everton - Crystal Palace // foto: Guliver/gettyimages
Everton - Crystal Palace // foto: Guliver/gettyimages
Everton - Crystal Palace // foto: Guliver/gettyimages
Everton - Crystal Palace // foto: Guliver/gettyimages
Everton - Crystal Palace // foto: Guliver/gettyimages
+7 FOTO

Rezumatul VIDEO al meciului Everton - Crystal Palace

În ultima etapă, Everton va juca în deplasare cu Arsenal. „Vulturii” o vor întâlni pe Manchester United, pe teren propriu.

Mai multe știri din Premier League:

Miliardarii de la Newcastle pregătesc primele două transferuri ale verii » Un fotbalist de la Manchester United, așteptat la echipă

Suporterul care l-a lovit pe căpitanul lui Sheffield, condamnat la închisoare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  20 Mai 2022, 12:33

Neverton a ajuns sa sarbatoreasca locul 16 ... :)))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează