INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Exclus de la şedinţa foto a lui United: "Am înţeles ce mi-a transmis Mourinho"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 18:57

Neutilizat de Jose Mourinho în niciun meci din acest sezon, neamţul în vârstă de 32 ani nu a fost prezent nici la şedinţa foto a primei echipe a lui United.

La şedinţa foto organizată luni, la Carrington, au participat 25 jucători ai "diavolilor" şi şase membri ai staff-ului tehnic, dar nu şi legenda naţionalei Germaniei, Bastian Scweinsteiger.

Transferat în vara lui 2015 de la Bayern Munchen, acesta nu intră în calculele lui Mourinho, fiind trimis de portughez să se antreneze cu juniorii clubului.

"Bineînţeles, mi-aş dori să pot juca şi să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele, dar am înţeles situaţia. Nu am nicio problemă cu Mourinho, avem o relaţie bună şi am înţeles ceea ce el mi-a transmis. Trebuie să aştept să văd cum vor evolua lucrurile în perioada următoare, iar apoi voi vedea ce voi face" Schweinsteiger pentru presa din Germania

sursa: manchestereveningnews.co.uk

(Remus Dinu)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează