INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fostul atacant al lui Juventus s-a prezentat azi la închisoare » Condamnat la 3 ani și 6 luni pentru extorcare în stil mafiot

Fabrizio Miccoli // FOTO: Guliver/GettyImages
Fabrizio Miccoli // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 20:23 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 20:51

Fostul atacant italian Fabrizio Miccoli (42 de ani) s-a prezentat azi la închisoare, după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni pentru extorcare în stil mafiot.

 Fost jucător la echipe precum Juventus, Fiorentina sau Palermo, Miccoli a fost încarcerat azi, după ce și-a epuizat toate căile de atac la decizia dată inițial în octombrie 2017 și confirmată de Curtea de Apel în ianuarie 2020.

Fabrizio Miccoli, la închisoare pentru 3 ani și 6 luni

Deținător a două trofee (Supercupa Italiei câștigată în 2004 cu Juventus și Supercupa Portugaliei câștigată cu Benfica în 2006), Miccoli s-a prezentat azi la o închisoare din regiunea Veneto. Acesta nu a vrut să fie încarcerat în Lecce, orașul unde locuiește, cerând să fie departe de oraș, potrivit Gazzetta dello Sport.

„Este distrus și întristat de cele întâmplate”, a spus avocatul acestuia Antonio Savoia.

Fostul atacant al lui Juventus s-a prezentat azi la închisoare » Condamnat la 3 ani și 6 luni pentru extorcare în stil mafiot
Fabrizio Miccoli // FOTO: Guliver/GettyImages

De ce a fost condamnat Miccoli la închisoare

Miccoli a fost condamnat pentru fapte petrecute în perioada 2010 - 2012, când l-a plătit pe Mauro Lauricella, fiul unui mafiot italian, să recupereze suma de 12.000 de euro de la Giorgio Gasparini, fost fizioterapeut la Palermo.

Miccoli s-a apărat la prima apariție în fața instanței spunând că „a fost doar o favoare făcută unui prieten, într-o manieră elegantă”.

De-a lungul carierei, Fabrizio Miccoli a evoluat pentru Casarano, Ternana, Juventus, Perugia, Fiorentina, Benfica, Palermo, Lecce și Birkirkara. 

10 meciuriși 2 goluri are Miccoli la naționala Italiei

VIDEO Supergoluri marcate de Fabrizio Miccoli

Citește și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează