INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚĂRILE DE JOS

Jaf armat! Familia unui fotbalist important atacată în casă în plină zi: detalii îngrozitoare

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2021 11:48 / Actualizat luni, 10 mai 2021 13:25

Soția și cei trei copii ai lui Eran Zahavi au fost atacați de doi bandiți mascați și înarmați la vila din Amsterdam, în timp ce atacantul lui PSV era cu echipa la Tilburg.

Într-o perioadă când atacurile hoților împotriva fotbaliștilor, spargerile caselor acestora și jafurile, sunt tot mai dese, familia israelianului Eran Zahavi a suferit și ea, în Țările de Jos.

Soția lui Zahavi, legată, lovită cu pumnii. I s-a tăiat părul! Băiatul, agresat!

Duminică după-amiază, în jurul orei 15.30, atacantul lui PSV Eindhoven, 33 de ani, era în autocarul echipei sale, tocmai ajunsese la Tilburg, unde urma să joace cu Willem. Atunci a primit vestea. Soția sa Shay l-a sunat și i-a povestit tot ce s-a întâmplat.

Doi bandiți mascați și înarmați cu pistoale au pătruns în casa din Buitenveldert, un cartier din Amsterdam. Unul dintre ei avea un pachet în mână, susținând că e curier. Așa a păcălit-o pe Shay, care i-a deschis ușa. Femeia a fost legată și, pentru a o speria, infractorii au lovit-o cu pumnii și i-au tăiat părul. Roy, băiatul de opt ani al lui Zahavi, a fost agresat. Gemenele Gil și Dor (6 ani) au privit totul înspăimântate.

Hoții au furat ceasuri, diamante și alte bijuterii de zeci de mii de euro

Shay l-a sunat pe Eran când hoții erau încă în casă. Se pare că unul dintre ei a discutat cu fotbalistul în ebraică. Îi cerea să-i spună unde ține banii și bijuteriile. "Am văzut tot ce se întampla acasa la Zahavi live. Incredibil. Am fost șocați și furioși, ne-am simțit neputincioși", a povestit Denzel Dumfries, căpitanul lui PSV, în cotidianul Eindhovens Dagblad.

Zahavi nu mai putea juca. A coborât din autocar și s-a întors imediat acasă, pentru a fi alături de familie. Hoții au furat ceasuri scumpe, de colecție, diamante și alte bijuterii, fugind apoi. S-au făcut nevăzuți în plină zi. Obiectele furate valorează zeci de mii de euro.

Citește și alte știri internaționale:

Alarmă pentru Euro în Suedia! Îngrijorare cu Ibrahimovici: s-a accidentat la genunchi

Scandal uriaș în Spania » Zidane atacă arbitrul pentru marea controversă: „Sunt furios! A fluierat contra noastră!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
paolo11
paolo11  •  10 Mai 2021, 14:01

Din ultimele 15 "articole" publicate, 12 au ca subiect jucatori israelieni. E vreun trend?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close