INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Dezvăluiri » Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho, aproape de Barcelona: „Ni l-a oferit pe o sumă mai mică”

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 19:04 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 19:56

Joan Laporta, marele favorit să devină noul președinte al Barcelonei, a făcut în urmă cu ceva timp dezvăluiri despre cum Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho puteau ajunge la Barcelona.

Antrenorul portughez, care în trecut a fost translator în staff-ul Barcelonei, putea ajunge în 2008 tehnician al echipei, în locul lui Pep Guardiola. Jorge Mendes, impresarul lui Mourinho, a fost cel care i l-a propus lui Laporta.

Jorge Mendes m-a contactat şi m-a întrebat dacă nu vreau să îl aduc pe Mourinho ca antrenor la Barcelona. Noi, însă, ne hotărâsem deja în privinţa lui Pep Guardiola. Era pregătit să facă pasul spre prima echipă. Din punct de vedere sportiv, numirea lui Pep la Barcelona a fost una dintre cele mai bune decizii luate de mine. Guardiola a fost persoana perfectă pentru filozofia de joc a Barcelonei", declara oficialul catalan.

Barcelona nu a avut bani de Cristiano Ronaldo

De asemenea, Jorge Mendes i l-a propus favoritului la șefia Barcelonei și pe Cristiano Ronaldo, dar asta în 2003, când internaționalul portughez nu era încă un nume în lumea fotbalului.

„Mendes ni l-a propus pe Cristiano Ronaldo. Ni l-a oferit pe o sumă mai mică decât cea pe care a plecat la Manchester United. La acel moment nu ne-am permis, însă, acest transfer", a mai afirmat Laporta.

După ce Barcelona l-a refuzat, Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United, grupare care a plătit 18 milioane de euro pentru el. La clubul britanic, CR7 a explodat și a urmat transferul la Real Madrid.

4candidați au mai rămas în cursa pentru șefia Barcelonei: Joan Laporta, Victor Font Toni Freixa și Emili Rousaud. Primul este marele favorit.

1mandat a mai avut Joan Laporta la cârma Barcelonei, în perioada 2003-2010.

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Barcelona:

Barcelona face primul transfer al iernii! Acordul cu Manchester City, anunțat pe prima pagină

Presa din Spania anunță un scenariu sumbru pentru Barcelona: „În pericol de insolvență. Nu-l mai pot plăti pe Messi!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează