INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Dezvăluire șocantă a lui Lampard după experiența de manager la Chelsea: „Mi-a consumat viața ca jucător, și ca antrenor”

Frank Lampard
Frank Lampard

Articol de - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 12:43 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 13:41

Frank Lampard (42 de ani), fostul mijlocaș și apoi manager al lui Chelsea, a dezvăluit zbuciumul trăit în carieră. „A fost o experiență incredibilă ca tehnician și îi mulțumesc clubului pentru șansa oferită”, a declarat la un curs organizat de London Football Awards pentru „Willow Foundation”.

A rezistat aproape un an și jumătate ca manager pe "Stamford Bridge" și recunoaște că fotbalul l-a consumat enorm, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Frank Lampard a declarat în cadrul cursului organizat de London Football Awards pentru "Willow Foundation" că a trăit foarte intens pentru Chelsea, iar Daily Mail a preluat.: „Am avut o experiență incredibilă și sunt foarte recunoscător clubului pentru șansa oferită. 

Toți știu că am rămas extrem de legat sufletește de această echipă. Mi-au lipsit teribil și fanii, din momentul în care s-a reluat fotbalul după lockdown și până în ziua în care am fost demis. Ca fost fotbalist, știu cât de mult contează pentru mine și ce impact aveau asupra meciurilor sau asupra elevilor mei”.

Lampard: „Nimeni nu vrea să-și piardă serviciul, nu are importanță cât ești de bun”

Lampard nu s-a ascuns să spună că pasiunea lui extraordinară a avut și un efect marcant negativ: „Fotbalul mi-a consumat viața. Ca jucător și apoi ca antrenor. Nimeni nu vrea să-și piardă serviciul, nu are importanță cât ești de bun. Concedierea mi-a dat mai mult timp să stau acasă cu familia. Am primit diferite propuneri în ultimele luni, oferte foarte atractive, dar nu suficient de potrivite să mă întorc pe bancă. Dar pentru a se întâmpla asta, mi-ar plăcea să fie în momentul și la locul potrivit. Ochii mei stau mereu ațintiți asupra fotbalului și încerc mereu să fiu mai bun. Abia aștept să revin în circuit”.

84 de meciuria fost Lampard managerul lui Chelsea, obținând 1,75 puncte în medie pe meci. Ca jucător, a strâns 648 de partide pentru londonezi, reușind 210 goluri și 131 de pase decisive în 13 sezoane

13 trofeea cucerit cu Chelsea, inclusiv Liga Campionilor

VIDEO Adrian Mutu, povești savuroase din perioada Chelsea: „Hasselbaink schimba ghetele la fiecare meci”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Motivul pentru care Ștefan Radu a renunțat la naționala României: „Ăsta e adevărul, nu regret deloc”

George Pușcaș a luat nota 3, după o ratare singur cu portarul în partida cu Watford!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează