INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Frank Lampard e pieton. Are permisul de conducere suspendat trei luni

Frank Lampard
Frank Lampard

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 martie 2011 19:53

Fotbalistul echipei Chelsea, Frank Lampard, a rămas fără permis de conducere pentru trei luni şi amendat pentru că a depăşit viteza legală pe o autostradă din Surrey, în martie 2010, informează cotidianul The Sun.

Lampard a fost surprins de radar depăşind viteza legală în timp ce conducea automobilul său Range Rover în Surrey, în data de 30 martie 2010. El avea peste 90 de mile pe oră într-o zonă în care viteza maximă era de 50 de mile pe oră.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani şi-a admis vina printr-o scrisoare trimisă justiţiei la începutul acestei luni, recunoscând că a depăşit viteza legală pe traseul pe care îl face aproape zilnic de la locuinţa sa din Kensington la baza de pregătire din Cobham a echipei Chelsea.

Justiţia britanică a decis să suspende permisul jucătorului pentru 90 de zile şi ca Lampard să fie amendat cu 850 de lire sterline şi să plătească încă 2.333 de lire sterline cheltuieli de judecată.

Frank Lampard nu a fost prezent la niciuna din cele nouă înfăţişări programate în acest caz.

Sursa: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează