INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Furtună la PAOK! Răzvan Lucescu a amendat și a exclus din lot jucătorul eliminat meciul trecut: „Iresponsabil”

Giannis Kargas, stoperul care și-a lăsat echipa în inferioritate încă din minutul 10 al meciului cu AEK (0-4), foto: Imago
Giannis Kargas, stoperul care și-a lăsat echipa în inferioritate încă din minutul 10 al meciului cu AEK (0-4), foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 10:58 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 11:18

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, l-a pedepsit pe Giannis Kargas, stoperul care și-a lăsat echipa în inferioritate încă din minutul 10 al meciului cu AEK (0-4), etapa trecută. L-a amendat și l-a trimis la formația secundă a clubului din Salonic.

În cel mai rău moment al lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, cu patru înfrângeri în cinci etape, antrenorul a luat o măsură radicală împotriva unui jucător.

Napoli - Salernitana 1-1 » Șocantă răsturnare! Delirul a devenit tăcere la Napoli. Golul lui Dia a amânat sărbătoarea lângă Vezuviu!
SERIE A
Napoli - Salernitana 1-1 » Șocantă răsturnare! Delirul a devenit tăcere la Napoli. Golul lui Dia a amânat sărbătoarea lângă Vezuviu!

Eliminat în minutul 10 al ultimului eșec, pentru un atac cu talpa pe glezna unui adversar aproape de mijlocul terenului, și considerat vinovat de înfrângerea neașteptat de dură cu AEK, 0-4, fundașul central în vârstă de 28 de ani a fost amendat, exclus din lot și trimis să se pregătească la echipa secundă a alb-negrilor.

Răzvan Lucescu: „I-am avertizat că oricine greșește va fi trimis la PAOK B”

Răzvan a explicat de ce a fost atât de aspru cu stoperul transferat vara trecută de la Giannina. 

„Era un semn de întrebare asupra acestui subiect și voiam să clarific. Înaintea meciului cu AEK, am avut o discuție în vestiar și le-am cerut băieților un lucru: am intrat pe ultimii metri ai sezonului, cu play-off-ul și cu finala Cupei, și ar trebui să fim atenți și responsabili. I-am avertizat, în același timp, că oricine face ceva ce afectează echipa va fi trimis la PAOK B. Și asta s-a întâmplat cu Giannis Kargas", a declarat tehnicianul la televiziunea elenă NOVA.

Răzvan Lucescu: „Iau decizii care nu sunt populare"

Lucescu a adăugat: „Ca antrenor, sunt obligat să iau decizii care nu sunt populare și cu care mulți nu sunt de acord. Pentru ceea ce a făcut și până nu își cere scuze, Kargas se va pregăti cu PAOK B".

A evidențiat însă și partea bună a celui sancționat: „Giannis este o persoană fantastică, un jucător ce a dovedit cât este de serios și implicat întreg sezonul, nu există nicio îndoială asupra acestui lucru". Repetând că unicul motiv al pedepsei a fost că „el nu a acționat responsabil și gestul său a costat echipa".

Acum, când se apropie sfârșitul sezonului, trebuie să lăsăm problemele personale în urmă și să fim uniți. Să nu uităm că nu jucăm doar pentru noi, jucăm și pentru colegi. Jucăm pentru echipă.

- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Tulburarea de care suferă David Beckham: „Aștept să doarmă lumea, apoi încep. Știu că e ciudat”

La nemți se poate! Arbitrul a ieșit public și a recunoscut greșeala care poate decide titlul în Bundesliga: „N-am putut dormi, m-am zvârcolit toată noaptea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează