INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FOTO Malcom, brazilianul de la Barcelona, și iubita sa, Leticia, și-au făcut de cap în Ibiza! Fotografii spanioli i-au surprins pe un iaht

FOTO: Mundo Deportivo +10   FOTO
FOTO: Mundo Deportivo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 18:44

Malcom (22 de ani), mijlocașul brazilian al celor de la FC Barcelona, și-a petrecut zilele libere primite de la antrenorul Valverde în Ibiza, cu iubita sa, Leticia.

Barcelona mai are doar două partide dintr-un sezon care mai poate fi încununat doar cu „dubla” internă. Meciul cu Eibar va fi ultimul din sezonul de titlu, iar finala Cupei cu Valencia, de pe 25 mai, va oferi imaginea completă pentru Ernesto Valverde.

Antrenorul Barcelonei le-a oferit elevilor săi câteva zile libere, iar Malcom a profitat din plin. S-a distrat cu partenera lui, Leticia, pe un iaht, în Ibiza.

+11 FOTO

40.000.000 €este cota lui Malcom, conform transfermarkt.de

Vezi și:

FOTO Surpriză pentru jucătorii lui Lokomotiv Plovdiv! Clubul a angajat două femei-psiholog supersexy

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  15 Mai 2019, 19:24

Și urâtă, și grăsuță

Vezi toate comentariile (1)
Comentează