INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Pep Guardiola, încântat de tupeul lui Haaland: „Dacă voia un coleg să îi ia mingea la penalty, îl lovea în față. Mi-a plăcut asta” + Comparație cu Messi

Erling Haaland și Pep Guardiola/ foto Imago Images
Erling Haaland și Pep Guardiola/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 10:55 / Actualizat luni, 08 august 2022 12:37

Erling Haaland (22 de ani) a debutat cu două goluri în Premier League, în victoria lui Manchester City cu West Ham, 2-0, și l-a încântat pe Guardiola.

Pep a apreciat tupeul lui Haaland de a executa penalty-ul din care a și deschis scorul, în ciuda faptului că este nou-venit la echipă.

Lewandowski, prestație stelară la primul meci pe Camp Nou » Gol și pasă decisivă în două minute
BARCELONA
Lewandowski, prestație stelară la primul meci pe Camp Nou » Gol și pasă decisivă în două minute

Pep Guardiola, încântat de Erling Haaland

„Haaland a fost foarte criticat în această săptămână, dar a fost foarte calm și s-a antrenat foarte bine. Modul în care a luat mingea la penalty mi-a plăcut. Este direct și dacă vreun coleg ar fi încercat să îi ia mingea, l-ar fi lovit în față. Sunt sigur de asta”, a declarat Pep Guardiola, ușor ironic, potrivit Mirror.

Apoi, Guardiola a lăudat pofta de gol a lui Haaland și l-a comparat cu Messi: „Am avut norocul să lucrez cu Leo Messi, care voia să dea mereu două, trei, patru, cinci goluri. Golgeterii nu sunt niciodată satisfăcuți. Sunt înfometați, vor mereu mai mult. 

Haaland e un talent incredibil. Are cifre foarte bune, dar vreau să adaug ceva în plus la jocul lui, să îl fac un jucător și mai bun. Este o armă în plus pentru noi, dar nu ne rezolva toate problemele”.

Haaland, două goluri în West Ham - Manchester City 0-2

În meciul cu West Ham, la debutul în Premier League, Haaland a marcat ambele goluri ale „cetățenilor”. După 34 de minute de joc, norvegianul a ieșit pentru prima dată la rampă. După o pasă primită pe culoar, Erling a trecut de portarul Areola, dar francezul l-a faultat pe norvegian. Haaland a luat inițiativa și a executat penalty-ul, transformat fără emoții.

Atacantul a marcat și în repriza a doua, cu piciorul drept, la colțul lung, după o pasă pe culoar a lui Kevin De Bruyne.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mihăilă a revenit în forță la Parma » Gol în primul meci al sezonului + Cum s-a descurcat Dennis Man

PSG, dezlănțuită pe piața transferurilor » Un star din Serie A ajunge pe „Parc des Princes”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
andrey32
andrey32  •  09 August 2022, 04:53

Deci sa nu mai auzim in Romania kasa l saracuțul ca trebuie sa se adapteze esti jucator talentat valoros dai gol sau faci faze de gol din primul meci

bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  08 August 2022, 19:06
Postat de 666piturca pe 08 August 2022, 15:41

Piciorul drept de la golul doi este aportul gsp la standup comedy, sa înțelegem…?

Același text copiat este și la articolul cu interviul de după meci, în care folosește cuvântul "***" de doua ori(și cu stângul și cu dreptul, sau și.a dat cu stângu-n dreptu')

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

666piturca
666piturca  •  08 August 2022, 15:41

Piciorul drept de la golul doi este aportul gsp la standup comedy, sa înțelegem…?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează