INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Haaland amenință: „Vreau să fac Tripla. Pentru asta m-a adus Manchester City și e visul meu cel mai mare”

Erling Haaland
Erling Haaland

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 17:06 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 19:41

Atacantul norvegian (22 de ani) este pericolul primordial pentru Inter în finala Ligii Campionilor de pe 10 iunie. „Ar fi ireal să reușesc asta, pentru că sunt două jocuri contra unor echipe foarte bune, care vor face totul să câștige trofeul”, spune Erling Haaland.

Erling Haaland este sperietoarea lui Inter în finala de la Istanbul. Campion deja cu Manchester City, după un pasionant duel cu Arsenal, atacantul transferat de la Dortmund o pune în gardă pe trupa lui Simone Inzaghi, cu care își va disputa titlul european pe 10 iunie. 

Până atunci, „cetățenii” mai au de jucat și finala Cupei Angliei, derbyul cu Manchester United, mâine, al doilea pas către istorica „Triplă” pe care o visează elevii lui Pep Guadiola. Ceea ce Sir Alex Ferguson a reușit în 1999 cu Man. United și Jose Mourinho, cu Inter, în 2010.

Erling Haaland: „Nu trebuie să ne ascundem”

„Vreau să fac Tripla, ar fi ceva ireal. Dar pentru asta m-a adus Manchester City. Nu trebuie să ne ascundem și voi da totul pentru a încerca să se întâmple. Acesta e cel mai mare vis al meu și sper să se împlinească. Evident, însă, nu va fi ușor, sunt două finale împotriva a două echipe foarte bune. 

Vor fi amândouă motivate și pregătite pentru orice, vor face tot ce pot pentru a ne distruge visul Dar dacă noi vom juca la nivelul nostru obișnuit, avem șanse mari să aducem ambele trofee acasă”, a declarat optimist EBH pentru BBC Sport.

Un portar mai norocos decât Costel Pantilimon » Pep Guardiola mizează pe el în finala Cupei cu Manchester United
MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED
Un portar mai norocos decât Costel Pantilimon » Pep Guardiola mizează pe el în finala Cupei cu Manchester United

Jucătorii lui Inter, trei zile libere de la Inzaghi

Golgheterul Premier League, cu recordul istoric de 36 de reușite, și Gheata de Aur a Europei, Haaland are parte de o atenție deosebită din partea lui Simone Inzaghi. 

Pentru asta, jucătorii lui Inter s-au odihnit în primul rând, au beneficiat de trei zile libere din partea antrenorului, iar în ultima etapă cu Torino nerazzurrii vor menaja mulți titulari, spre deosebire de Pep Guardiola care nu va putea face același lucru în finala FA Cup cu Man. United.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Răsturnare de situație » Benzema anunță că rămâne la Real Madrid: „Realitatea nu constă în ce se scrie pe internet”

GSP a vorbit cu Mario Jardel » Brazilianul, emoționat când a vorbit despre Hagi: „Îi sunt recunoscător! Cu el în teren golul era asigurat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează