INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Răzbunarea lui Hakan Calhanoglu, 3-0 cu Milan: „Karma se întoarce. I-am mâncat!”

Hakan Calhanoglu. Foto: Imago Images
Hakan Calhanoglu. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 15:03 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 15:03

Hakan Calhanoglu, mijlocașul lui Inter, nu a uitat că rossonerii, foștii lui coechipieri, au râs de el și l-au insultat în vară, după ce au cucerit titlul în Serie A. Acum, nerazzurrii au câștigat Supercupa în fața lui AC Milan, 3-0 la Riyadh.

Nerazzurrii sunt fericiți. Unii, mai mult decât alții, după acest 3-0 zdrobitor în derbyul milanez jucat la Riyadh, în Arabia Saudită. Lautaro Martínez tocmai a cucerit al 4-lea trofeu cu Inter, la fix o lună de la triumful mondial cu Argentina. 

S-au călcat în picioare ca să intre la finala care va fi arbitrată de Istvan Kovacs! Bilanț tragic: doi morți și cel puțin 80 de răniți!
IRAK
S-au călcat în picioare ca să intre la finala care va fi arbitrată de Istvan Kovacs! Bilanț tragic: doi morți și cel puțin 80 de răniți!

Simone Inzaghi e „regele” Supercupei, a patra victorie, două cu Lazio (2017, 2019), două la rând cu actuala echipă.

Hakan Calhanoglu: „A fost urât să văd lucruri la care nu mă așteptam”

Pentru Hakan Calhanoglu, acest succes este mult mai important. E o revanșă. În 2021, după patru ani la Milan, s-a transferat la Inter și, chiar în sezonul ce a urmat, rossonerii au cucerit titlul în Serie A. Au râs atunci în vestiar de Hakan, l-au insultat. Și internaționalul turc nu a uitat.

„De obicei, prefer să tac. Dar a fost urât să văd lucruri la care nu mă așteptam. Karma se întoarce. Karma se întoarce”, a repetat mijlocașul în vârstă de 28 de ani la Sportmediaset. „Eram înfometați și i-am trimis acasă rapid cu acest 3-0. Am mâncat Milanul!”.

VIDEO. Rezumatul meciului AC Milan-Inter (0-3)

Hakan Calhanoglu, 29 de goluri influențate la Inter

A fost al 3-lea trofeu câștigat al lui Çalhanoğlu la Inter, o Cupă și două Supercupe ale Italiei. A fost cel de-al 70-lea meci jucat în nerazzurro, marcând 11 goluri și pasând decisiv de 18 ori.

Citește și:

Overmars ar fi rămas cu „daune permanente” după ce a suferit un stop cardiac

Dublu impact! Manchester United a fost egalată în prelungiri și a pierdut un titular pentru derby-ul cu Arsenal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează