INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Harry Maguire nu joacă în derby-ul Angliei, cu Liverpool

Harry Maguire, șanse mari să nu joace în derby-ul Angliei! Anunțul presei din Regat
Harry Maguire, șanse mari să nu joace în derby-ul Angliei! Anunțul presei din Regat

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 18:20 / Actualizat luni, 22 august 2022 21:09

Căpitanul celor de la Manchester United, Harry Maguire, va privi de pe bancă partida pe care „diavolii roșii” o vor disputa în compania lui Liverpool, astăzi seară, începând cu ora 22, liveTEXT pe GSP.ro.

Erik ten Hag va folosi un nou cuplu de fundași centrali

Antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, a pregătit la antrenamentele din această săptămână o nouă pereche de stoperi, formată din Raphael Varane și Lisandro Martinez, notează cotidianul britanic Daily Telegraph.

La asta s-a ajuns: Barcelona e obligată să vândă jucători
BARCELONA
La asta s-a ajuns: Barcelona e obligată să vândă jucători

Varane și Martinez, start ezitant de sezon

Francezul a fost accidentat în prima etapă de Premier League, privind de pe bancă eșecul lui United contra lui Brighton, scor 1-2, pentru ca în etapa secundă să bifeze numai 45 de minute în umilința suferită în fața lui Brentford, 0-4. 

De cealaltă parte, argentinianul adus de la Ajax în schimbul sumei de 57 de milioane de lire sterline (aproximativ 67 de milioane de euro) a bifat toate cele 90 de minute contra celor de la Brighton, însă în partida contra lui Brentford a fost schimbat la pauză, după ce a gafat la 2 din cele 4 goluri înscrise de „albine” în poarta lui De Gea. 

Ziarele engleze de sport au pus sub semnul întrebării transferul lui Martinez, având în vedere faptul că fundașul nu poate câștiga vreun duel aerian cu fundașii adverși, dată fiind înălțimea jucătorului: 1,75 m.

Harry Maguire, tot mai contestat de fanii lui Manchester United

Maguire a ajuns pe Old Trafford în vara lui 2019 de la Leicester City, „Diavolii roșii” au plătit în schimbul fotbalistului suma de 87 de milioane de euro, un record în ceea ce privește transferul unui fundaș central.

Englezul a fost numit căpitan de fostul antrenor al lui United, Ole Gunnar Solskjaer. Calitățile sale de lider au fost mereu puse la îndoială, presa engleză scriind despre neputința acestuia de a se impune într-un vestiar plin de nume sonore, precum Cristiano Ronaldo, David de Gea sau Bruno Fernandes.

Odată cu venirea lui Ten Hag pe Old Trafford, acesta a confirmat faptul că Harry Maguire va rămâne căpitanul echipei, decizie contestată vehement de fani.

Stoperul naționalei Angliei, curtat de Chelsea

Potrivit The Guardian, Harry Maguire este considerat de cei de la Chelsea varianta de rezervă în cazul în care Leicester City va refuza o nouă ofertă venită din partea londonezilor pentru Wesley Fofana, în valoare de 80 de milioane de lire sterline (aproximativ 94 de milioane de euro). Conducerea lui Manchester United ar avea de gând însă să blocheze un eventual transfer al internaționalului englez pe Stamford Bridge.

Articol de Vlad Roșu

Bizareriile lui Thomas Tuchel. După ce a fost măturat de Leeds, i-a lăsat pur și simplu mască pe englezi
ANGLIA
Bizareriile lui Thomas Tuchel. După ce a fost măturat de Leeds, i-a lăsat pur și simplu mască pe englezi
Crimă în familia lui Tyson Fury » Manifestul postat de pugilist pe rețelele de socializare: „Toți idioții au cuțite în ziua de azi!”
ANGLIA
Crimă în familia lui Tyson Fury » Manifestul postat de pugilist pe rețelele de socializare: „Toți idioții au cuțite în ziua de azi!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează