INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Ianis Hagi are o dorință la Rangers: „Asta mă face un fotbalist mult mai bun”

Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Rangers
Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Rangers

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 15:26

Ianis Hagi (21 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Rangers, își dorește ca pe viitor să devină decarul formației antrenate de Steven Gerrard. În acest moment, fostul jucător al lui Genk evoluează cu numărul 7 pe tricou, „10”-le scoțienilor fiind pe tricoul lui Steven Davis (35, mijlocaș central).

„Momentan am numărul 7. Numărul 10 îl are Steven Davis, un jucător excepţional, care joacă şi pentru echipa naţională. Ne ajută foarte mult, are experienţă. 

Am spus-o în trecut că numărul 10 pentru mine este o altă motivaţie. Când îl am pe spate, pe lângă presiunea pe care o am la club, numărul acela îmi aduce presiunea de care am eu nevoie înainte de meci şi mă face un fotbalist mult mai bun. Asta s-a întâmplat când am preluat acest număr", a declarat Ianis Hagi în cadrul emisiunii Sport Report

Echipele la care Ianis Hagi a purtat numărul 10:

Ianis Hagi are o dorință la Rangers: „Asta mă face un fotbalist mult mai bun”
  • Viitorul;
  • România U21;
  • România.

23a fost numărul pe care Ianis l-a avut la Genk

Ianis Hagi, oficial la Rangers

Ianis Hagi a fost anunțat oficial ca noul jucător al celor de la Rangers. Oficialii vicecampioanei Scoției confirmă că negocierile au ajuns la final, dar contractul încă nu a fost semnat. Se așteaptă pauza de transferuri din vară. 

În anunțul oficial de pe site-ul lui Rangers nu au fost trecute detalii legate de suma de transfer sau de durata contractului. Presa locală speculează că Ianis va evolua pe Ibrox în următoarele 5 sezoane. 

VIDEO Emil Săndoi despre Ianis Hagi: „Nu am văzut asta la niciun jucător din lume”

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi:

Ianis Hagi, declarații tari despre tatăl său: „Dacă avea un astfel de antrenor, nu juca niciun minut”

Ianis Hagi a ratat un transfer la Marseille! De ce a picat afacerea + Andoni Zubizarreta a insistat pentru el

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1345298202223778
Dan Cezar  •  30 Mai 2020, 22:20

*** 1001 da da frumos nume inspirat de Harun alRashid ,1001 de nopti sau noptile Seherazadei, ai dreptate da scotienii au fustite dar au avut si un William Wallace care avea un ,,braveheart '' un Dalglish si mai ales Graeme Souness care i-a trimis la urgente pe Movilà si Rotariu asa cà se pare cà au fost mai tari decàt yankeiii nu?Iar fanii lui Rangers l-au vrut 90/100 fatà de Morelos si Kent care chipurile valoreazà mai mult care au avut 24/100???to be or not to be mister lake1001...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bavaria
bavaria  •  30 Mai 2020, 20:42
Postat de Dan Cezar pe 30 Mai 2020, 18:56

Florine,bavaria voi mi-amintiti de personajele din ,,GROAPA'' romanul lui Eugen Barbu rivalul lui Marin Preda in epoca de aur si sànt stupefiat de inteligenta voastrà sublimà dar care totusi lipseste cu desàvirsire nu am zis-o eu a scris-o conu Iancu si và intreb vorba lui Moromete pe ce và bazati???sinteti cibernetizati?và uitati pe you tube ?bài ha...ha..le ..r..lor Hagi jr a dat cel putin 30 de pase de gol la Rangers sà le bage si un orb in poartà dar Morelos&company le-au ratat...are 21 de ani si un viitor frumos din cauza unora gen Munteanu Dorinel ,Ràducioiu ,Marcel Ràducanu jucàtorii nostri sànt cotati si plàtiti mai putin decàt francezii egali cu noi la tineret si mai ales englezii pe care i-am umilit in plus croatii care i-am surclasat valoareazà mai mult decàt ai nostri ???iar portughezii cu vedeta lor Felix peste 100 de milioane panchinar de lux l-au admirat pe Ianis&company de la televizor.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lake1001
lake1001  •  30 Mai 2020, 19:06

Scoţienii mai poată fustiţe? La stadion tot aşa vin îmbrăcaţi? Ce este simpatic la nulitatea asta de jucător este faptul că îi creşte cota lustruid banca. Peste alte 5 luni de frecat banca si un gol super-galactic o sa fie vîndut cu 10 milioane, precum Nicuşor Stanciu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează