INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola s-a săturat de Ibrahimovic! Răspunsul ironic dat de antrenor suedezului: „O să-i spun asta lui Haaland”

Erling Haaland și Pep Guardiola (foto: Imago)
Erling Haaland și Pep Guardiola (foto: Imago)

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 13:18 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 13:36

Zlatan Ibrahimovic a găsit un nou pretext pentru a-l ataca pe Pep Guardiola, antrenor sub comanda căruia a jucat la Barcelona. 

„Poate Guardiola să-l facă pe Haaland să fie și mai bun? Depinde de ego-ul lui Guardiola, depinde dacă îi permite lui Haaland să fie mai mare decât el sau nu. Nu ne-a permis mie și altor jucători să fim...", declarase Zlatan în urmă cu câteva zile la Canal +.

Un fotbalist din Serie A s-a logodit cu superba fiică a lui Sinișa Mihajlovic
ITALIA
Un fotbalist din Serie A s-a logodit cu superba fiică a lui Sinișa Mihajlovic

În conferința de presă dinaintea meciului cu Fulham, tehnicianul spaniol i-a dat o replică ironică suedezului: 

„Zlatan are dreptate, are toată dreptatea din lume. În acest club, în această echipă, orgoliul meu este mai mare decât performanța oricărui jucător. 

Nici măcar nu-mi place când Erling marchează trei goluri și toate rezumatele partidelor sunt despre el. Sunt atât de invidios! Sincer, sunt atât de gelos!

22 de goluri în 15 meciuri jucatea bifat Haaland la City

O să-i spun lui Erling: «Te rog, nu mai marca că altfel The Sun, Daily Mail nu vor mai scrie nimic despre mine». Zlatan mă cunoaște atât de bine... Poate să meargă să mai citească o carte. Are dreptate, ego-ul meu e uriaș”, a spus Guardiola.

Guardiola l-a adus pe Ibrahimovic la Barcelona în 2009, dar a decis să renunțe la el după doar un sezon. Zlatan s-a considerat marginalizat și a susținut chiar că relația dintre ei s-a deteriorat atât de mult încât Pep ieșea din vestiar atunci când intra el.

Zlatan îl acuză pe Guardiola că l-a vrut plecat de la Barcelona

În cartea autobiografică publicată în 2011, Zlatan Ibrahimovici a povestit despre felul în care a decurs colaborarea sa cu tehnicianul Josep Guardiola, în perioada în care vîrful suedez a evoluat la Barcelona. 

„Iadul pe Pămînt!” Aşa îşi descrie Zlatan perioada petrecută la Barcelona, în sezonul 2009/2010. Fotbalistul n-a mai rezistat şi a răbufnit la un moment dat, spunînd exact ce crede despre Guardiola: „Nu ai «cojones»! Eşti un rahat pe lîngă Mourinho! Du-te dracului!”. A fost momentul în care n-a mai existat cale de întoarcere.

Citește și alte articole:

Marile ziare din Italia au căzut de acord în privința lui Tătărușanu: „«Cărămidă» venită din România”
AC MILAN - SALZBURG 4-0
Marile ziare din Italia au căzut de acord în privința lui Tătărușanu: „«Cărămidă» venită din România”
Xavi aplaudă decizia lui Pique: „Am avut și eu un rol. E un gest de măreție”
BARCELONA
Xavi aplaudă decizia lui Pique: „Am avut și eu un rol. E un gest de măreție”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
laur_gr
laur_gr  •  05 Noiembrie 2022, 16:21

Ha! Ha! Zlatan vorbeste despre altii ca au ego-ul mare! Exact pe dos. Se vede de la o posta ca ego-ul lui Zlatan este pana la cer.

steauaefcsb
steauaefcsb  •  05 Noiembrie 2022, 15:04

Despre banii negri care ajung la City nimic? Despre fair-play-ul financiar nimic? Despre faptul ca in mod normal nu mai aveau ce cauta in vreo competitie europeana nimic? Mda...nimic,adica fix ce a insemnat echipa asta in fotbal in toata istoria ei,pana sa fie tinuta in brate de cei care conduc fotbalul!

tristan
tristan  •  05 Noiembrie 2022, 14:31

nu prea are dreptate Zlatan..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează