INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Incident în Cupa Germaniei: un jucător a sărit în tribune și a bruscat un fan advers!

Sursă foto: captură YouTube
Sursă foto: captură YouTube

Articol de - Publicat marti, 15 septembrie 2020 13:29 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 14:30

Provocat, Toni Leistner (Hamburg) s-a răzbunat după meciul cu Dynamo Dresda, 1-4 în turul 1 al Cupei Germaniei, prima echipă a carierei sale: „Nu accept să-mi insulte nimeni familia”.

Pentru Toni Leistner, proaspăt transferat de la Queens Park Rangers la Hamburg, meciul de luni seară cu Dynamo Dresda, din turul 1 al Cupei Germaniei, era important. Stoperul în vârstă de 30 de ani s-a născut la Dresda și a jucat cinci sezoane la Dynamo.

Toni Leistner a bruscat un fan advers după Dynamo Dresda - Hamburg 4-1 (Cupa Germaniei)

La final, învins (1-4), Leistner era la zona de interviuri, începuse discuția cu reporterul de la Sky, când unul dintre fanii gazdelor l-a înjurat. Și nu o dată. Extrem de nervos, fotbalistul de 1,90 m și 87 kg a abandonat interviul și a sărit în tribună. S-a dus direct la suporter, bruscându-l pe scări. A fost împins de ceilalți fani înapoi pe teren.

„Totul până la familie. Nu accept să-mi insulte nimeni familia, soția, fiica", a spus atunci Leistner, care și-a cerut scuze târziu, în noapte: „Îmi pare rău pentru comportamentul meu. Nu pot decât să promit că, indiferent de insulte, așa ceva nu se va mai întâmpla niciodată".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Denis Drăguș a fost prezentat în Serie A: „Bine ai venit!”

Răzvan Lucescu, după meciul din Liga Campionilor decis la ultima fază: „Jucătorii au început să obosească”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează