INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - CROTONE 6-2

INTER - CROTONE 6-2. Ionuț Radu și Denis Drăguș, martori la spectacolul cu 8 goluri din Serie A

Inter - Crotone. foto: Guliver/Getty Images +12   FOTO
Inter - Crotone. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 15:17 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 16:47

Inter Milano și Crotone au oferit un show de zile mari în primul meci al zilei din Serie A. Trupa lui Antonio Conte s-a impus cu 6-2, după ce în minutul 12 era condusă cu 0-1.

De excepție! Așa ar putea fi catalogată cel mai bine întâlnirea de pe „Meazza” dintre Inter și Crotone. Opt goluri, ocazii peste ocazii și o revenire importantă a Interului, care urcă temporar pe primul loc în Serie A.

Ionuț Radu și Denis Drăguș, rezerve în Inter - Crotone 6-2

Cu Ionuț Radu și Denis Drăuș pe bancă - ambii aveau să rămână rezerve neutulizate până la finalul meciului - Inter și Crotone au oferit una dintre cele mai spectaculoase încleștări din actualul sezon. 

Oaspeții au deschis scorul în minutul 12, prin Zanellato, dar Inter a întors scorul în decurs de doar câteva minue. Lautaro Martinez a egalat în minutul 20, gazdele preluând conducerea după autogolul lui Marrone din minutul 31. Un penalty dictat cu ajutorul VAR a ajutat-o pe Crotone să reintre în meci. Golemic a punctat de la punctul cu var, stabilind scorul pauzei. 2-2.

Inter - Crotone. foto: Guliver/Getty Images
Inter - Crotone. foto: Guliver/Getty Images
Inter - Crotone. foto: Guliver/Getty Images
Inter - Crotone. foto: Guliver/Getty Images
Inter - Crotone. foto: Guliver/Getty Images
+8 FOTO
  • foto: Guliver/Getty Images

Inter, masacru în repriza secundă 

Repriza bună făcută de Crotone s-a năruit după pauză, când Inter s-a dezlănțuit. Lautaro Martinez a mai înscris de două ori, Lukaku și Hakimi înscriindu-se și ei pe lista marcatorilor.

S-a terminat 6-2, într-o veritabilă victorie-șampanie pentru nerazzuri. Cele trei puncte o propulsează pe Inter, măcar temporar, în fruntea Serie A.

Clasament Serie A: 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

L-a contestat pe Ianis Hagi, acum își scoate pălăria în fața românului după Rangers - Celtic: „Starul meciului! A făcut diferența!”

Academia uruguayană atacă forul englez după suspendarea lui Cavani pentru rasism: „Sunteți ignoranți! Era o dovadă de afecțiune”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close