INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO La 13 puncte de lider, Inter își ia adio de la titlu: „Este prea mare diferența”

La 13 puncte de lider, Inter își ia adio de la titlu. Foto: Imago Images
La 13 puncte de lider, Inter își ia adio de la titlu. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 14:10 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 14:23

Inter, câștigătoarea Supercupei Italiei, a cedat surprinzător acasă, 0-1 cu Empoli, jucând în zece oameni din minutul 40. Ar putea fi ultimul meci pentru Skriniar (27 de ani), dorit cu insistență acum de PSG.

Inter a plătit Supercupa Italiei, câștigată la Riad împotriva Milanului, cu prețul a trei puncte risipite acasă cu Empoli (0-1). 

Are peste 400 de meciuri la Manchester United și a ajuns de nerecunoscut pe Twitter: „Dumnezeule!”
MANCHESTER UNITED
Are peste 400 de meciuri la Manchester United și a ajuns de nerecunoscut pe Twitter: „Dumnezeule!”

Adversara de la mijlocul clasamentului, venită fără Răzvan Marin, suspendat, a dat lovitura pe un contraatac în repriza secundă, valorificând omul în plus pe teren avut din minutul 40. 

„Am fost prea nervoși și generoși, primind golul când ne regăsisem echilibrul. Desigur că eliminarea lui Škriniar a contat mult. 6 eșecuri într-un tur este prea mult și distanța față de lider prea mare!”, a comentat antrenorul Simone Inzaghi.

VIDEO. Rezumatul meciului Inter - Empoli (0-1)

Inzaghi: „Skriniar ne va lipsi”

La 13 puncte distanță de Napoli reprezintă un handicap foarte greu de recuperat pentru vicecampioana Italiei, care începe să aibă emoții și cu locul de Champions League, amenințat de Roma, Atalanta și Lazio. 

„În spatele lui Napoli, care face un campionat separat, există o dispută foarte strânsă și orice e posibil. Nu mi s-a mai întâmplat de când antrenez să am un meci cu două «galbene» primite de același jucător în prima repriză. Skriniar nu trebuie să-și ceară scuze, e mereu un profesionist exemplar și ne va lipsi”, a completat Inzaghi jr.

La 13 puncte de lider, Inter își ia adio de la titlu: „Este prea mare diferența”
Milan Skriniar // foto: Guliver/gettyimages

Inter, 9 puncte mai puțin decât în sezonul trecut

Milan Skriniar va fi suspendat cu Cremonese și e posibil să plece până la sfârșitul lunii. Tifosii nu i-au contestat alegerea de a nu prelungi contractul, scadent în vară, și slovacul e la un pas de transferul la PSG

„Un adio transformat într-o dramă. Al șaselea «roșu» din carieră și al cincilea în Serie A, primul din iunie 2020, în prelungirile unui 3-3 cu Sassuolo, a produs un dezastru la final pentru Inter”, a punctat Tuttosport. 

Nerazzurrii aveau cinci victorii la rând în campionat pe „Meazza”, primind un singur gol, de la Bologna. Dacă a fost numai un accident se va vedea la Cremona și în meciul de Cupă cu Atalanta, programate într-o săptămână. Cert e că la jumătatea întrecerii au cu 9 puncte mai puțin decât în sezonul trecut!

Citește și

Are peste 400 de meciuri la Manchester United și a ajuns de nerecunoscut

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  25 Ianuarie 2023, 12:52

Asta e.Un an mai slabut.Poate isi revin mai este un retur.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează