INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

După scudetto și Supercupă, îi suflă Inter și „bijuteria” lui Juventus? Asalt la Dybala

Inter plănuiește să-i ia lui Juventus pe decarul Paulo Dybala, foto: Imago
Inter plănuiește să-i ia lui Juventus pe decarul Paulo Dybala, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 13:32 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 13:32

Inter plănuiește să-i ia lui Juventus pe decarul Paulo Dybala, intrat în ultimele șase luni de contract. Noul acord promis, de 10 milioane de euro cu tot cu bonusuri, întârzie să fie semnat.

Primul Derby d'Italia din 2022 a fost câștigat de Inter. Supercupa, adjudecată de Inter după prelungiri (2-1), poate fi numai întâia dintre victoriile cu Juventus din acest an. 

Nemții au idei trăsnite: Manuel Neuer ar putea intra ca jucător de câmp la Bayern!
GERMANIA
Nemții au idei trăsnite: Manuel Neuer ar putea intra ca jucător de câmp la Bayern!

Favoriți să-și păstreze titlul, nerazzurrii vor să facă „tripla", suflându-le și decarul în vară. La 11 puncte de lider și cu un meci în plus, torinezii au șanse infime la scudetto și tremură la gândul că Dybala se va transfera la marea rivală!

Oferta lui Juventus pentru Dybala: 8 plus 2 milioane bonusuri

Ipoteza, lansată azi pe copertă de Gazzetta dello Sport, prinde contur, în condițiile în care argentinianul a intrat în ultimele șase luni de contract și poate bate palma cu oricine din iulie. 

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru „La Joya" (bijuteria), care în octombrie ar fi ajuns la o înțelegere privind prelungirea înțelegerii, cu un salariu de 8 milioane de euro anual plus 2 milioane bonusuri până-n 2027. 

Dar de-atunci.șefii bianconeri au bătut în retragere și negocierile trenează periculos. De vină sunt accidentările musculare tot mai dese ale sud-americanului. Dybala, 28 de ani, a lipsit în 8 meciuri în acest sezon, având 9 goluri și 4 assisturi în 20 de partide. 

Pleacă Vidal și Vecino

Directorul executiv Beppe Marotta, plecat de la Juve în decembrie 2018, vrea să dea și o lovitură de imagine și să-l ia liber pe Paulo. Cunoaște în detaliu situația lui și ezitările celor din Torino și pregătește terenul. 

Nu doar o propunere tenantă, dar și eliberează bugetul de salarii prin plecările lui Vidal și Vecino. Cotidianul roz scrie că doar până la sfârșitul lunii mai așteaptă Dybala un semn de la Juve, apoi se va reorienta către alte soluții.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vaccinist_de_mic
vaccinist_de_mic  •  14 Ianuarie 2022, 21:55

il sufla nea gigi si p-asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează