INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Interzis de Franța, Karim Benzema vrea să evolueze pentru Spania: „Dacă sunt terminat, lăsați-mă să joc pentru ei”

Articol de - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 12:18

Karim Benzema, 31 de ani, s-a supărat după ce președintele federației franceze a declarat: „Aventura lui la națională e terminată”.

Declarația lui Zinedine Zidane a aprins iar discuțiile legate de Benzema. Pe 8 noiembrie, antrenorul lui Real spunea: „Fotbalistic, Karim este cel mai bun vârf francez. Da, sunt sigur că are loc în națională. Este atașat de selecționată, a vrut întotdeauna să joace. Nu știu însă ce s-a întâmplat în interior. Sportiv, n-am nicio îndoială. Restul nu-l controlez eu”.

De patru ani, de când a fost exclus din cauza scandalului „Valbuena”, atacantul Madridului nu a mai fost chemat de Didier Deschamps, pierzând și șansa de a cuceri titlul mondial. Și nici nu va mai fi convocat, cât timp DD va fi pe banca Franței.

A confirmat-o încă o dată președintele federației, Noël LeGraët. „Benzema e un jucător foarte bun, niciodată nu m-am îndoit de calitățile lui. E unul dintre cei mai valoroși pe postul său. Numai că aventura lui la națională e terminată”, a afirmat liderul FFF la RMC Sport.

Benzema, 32 de ani pe 19 decembrie, i-a răspuns ironic. Pe Twitter. „Noël, credeam că nu influențați deciziile selecționerului! Știți că eu sunt singurul care va pune capăt carierei mele internaționale. Dacă simțiți că sunt terminat, lăsați-mă să joc pentru una dintre țările la care sunt eligibil și vom vedea”. Se referea la Algeria (datorită originilor sale) și Spania (unde trăiește de zece ani). Ceea ce este imposibil. FIFA nu ar accepta.

După 81 de meciuri pentru Franța, nu va mai putea evolua la o altă selecționată.

27 de goluria marcat Karim Benzema pentru naționala Franței, în perioada 2007-2015

Citește și:

Un steward care urmărea un fan pe gazon la Israel - Polonia a intrat într-un jucător

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fuller
fuller  •  17 Noiembrie 2019, 16:04
Postat de bazinga pe 17 Noiembrie 2019, 12:59

Daca Franta se poate lipsi de o astfel de masina de goluti,inseamna ca si acolo sunt capete patrate la federatie....sau capsomani ca Deschamps!

Sau poate ca pentru francezi a fi un fotbalist adevarat inseamna sa ai si caracter, nu numai sa jonglezi cu mingea. Benzema a fost implicat intr-un santaj cu o "sex-tape" a unui coechipier de la nationala. Crezi ca ceilalti jucatori pot avea incredere in el? O echipa adevarata ar trebui sa fie ca o familie, nu o adunatura de mingicari. Eu sant mai degraba de acord cu DD, mai ales ca poate sa investeasca in tineri. Sa nu uitam ca Zidane il sustine pe Benzema si din cauza originii lor comune, Algeria. E un jucator bun, insa caracterul lui poate distruge o echipa.

cseacseavlez
cseacseavlez  •  17 Noiembrie 2019, 15:12
Postat de bazinga pe 17 Noiembrie 2019, 12:59

Daca Franta se poate lipsi de o astfel de masina de goluti,inseamna ca si acolo sunt capete patrate la federatie....sau capsomani ca Deschamps!

(capsomani ca Deschamps) lasa ca vin ali, muhamad, ...escu, hodgea, televizor, printisor....etc, si se rezolva problema

maistorkokir
maistorkokir  •  17 Noiembrie 2019, 13:56

great player, bad character

Vezi toate comentariile (4)
Comentează