INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA A 3-A

Un membru al Generației de Aur nu exclude revenirea în antrenorat: „Am fost contactat, dar a rămas să mai discutăm”

Ioan Ovidiu Sabău foto: Arhiva GSP
Ioan Ovidiu Sabău foto: Arhiva GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 13:41 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 15:20

Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) este dorit de gruparea din liga a 3-a CSM Unirea Alba Iulia. Membru al Generației de Aur, Sabău nu a mai antrenat din 2014, ultima echipă a „Moțului” fiind ASA Târgu Mureș. 

Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că au existat negocieri cu formația din Liga a 3-a și ar putea reveni pe banca echipei din „Cetate”.

Victor Becali îi ia apărarea lui Octavian Popescu, criticat tot mai des pentru jocul său: „Dacă echipa ar fi câștigat se vedeau mai puțin evoluțiile slabe ale lui”
FCSB
Victor Becali îi ia apărarea lui Octavian Popescu, criticat tot mai des pentru jocul său: „Dacă echipa ar fi câștigat se vedeau mai puțin evoluțiile slabe ale lui”

Ioan Ovidiu Sabău: „Am fost contactat, dar a rămas să mai discutăm”

„Am fost contactat în urmă cu două săptămâni de o persoană din Alba Iulia pentru a antrena acolo. Nu exclud total o asemenea posibilitate, să lucrez la Unirea, dar în momentul când am discutat cu persoana din Alba nu s-a pus problema. Nu a fost nicio negociere, sau altă chestiune concretă. Nu am dat niciun răspuns, a rămas să se mai gândească, mai discutăm dacă sunt condiții”, a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru Ziarul Unirea.

Ioan Ovidiu Sabău, despre posibilitatea de a reveni pe bancă: „Nu pot să mai fac compromisuri”

În urmă cu 6 luni, Ioan Ovidiu Sabău excludea să revină pe banca vreunei echipe, afirmând că nu și-ar mai dori să se certe cu oamenii din fotbal.

„Simt eu că nu pot să lucrez în anumite condiţii pe care eu le simt, iar compromisuri nu îmi place să fac. Nu îmi place să intru în conflicte cu ceilalţi. Nu îmi place, la fel, să mi se impună în această meserie anumite lucruri. Prefer să fac eu pasul înapoi, aşa cum cred eu că mai mulţi au făcut-o”, a povestit Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea „Meciul vieţii” de pe Prima Sport.

Cariera de antrenor a lui Ioan Ovidiu Sabău

Ioan Ovidiu Sabău a antrenat în carieră la: 

  • Universitatea Cluj (ianuarie 2000 - iunie 2000)
  • Gaz Metan Mediaș (iulie 2003- iunie 2005) 
  • Gloria Bistrița (iulie 2005- iunie 2009)
  • FC Timișoara (iulie 2009- mai 2010) 
  • FCM Târgu Mureș (septembrie 2010- septembrie 2011/ martie 2012- iunie 2012)
  • Rapid București (iulie 2012-octombrie 2012) 
  • ASA Târgu Mureș (octombrie 2013- martie 2014). 

În sezonul 2007/2008 , Gloria Bistrița câștiga cu Ioan Ovidiu Sabău pe bancă meciul tur din Cupa Intertoto cu Atletico Madrid , 2-1.

Citește și alte știri:

Victor Becali face lumină în urma plecării lui Ianis Stoica: „M-a sunat la 10 noaptea și a zis să reziliem. N-a semnat cu Anamaria Prodan”

Ultimele detalii despre Nicolae Stanciu și Deian Sorescu » Ce se întâmplă cu cei doi, cu o zi înainte de meciul Finlanda - România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
polistul68
polistul68  •  22 Septembrie 2022, 20:07

Un om.foarte serios, echilibrat cu picioarele pe pamant...cu el.pe banca Timisoara a scos Sahtior,a facut egal cu Ajax...co lotul.acelq fara experienta Europeana, echipa nu s.a facut de rusine, si un mare merit il are el, pentru ca a stiut sa i puna in teren...cu Mera, cu Scutaru, cu Luchin....cine auzise de ei ?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  22 Septembrie 2022, 17:24

Sabau merita echipa de Liga 1 ! Vad ca antrenorii generației de Aur sunt evitați în Liga1. Îs promovați elevii lui Stoichiță... care au întrare la federație.... Jalnic....

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  22 Septembrie 2022, 17:20

Sabau merita echipa de Liga 1 ! Vad ca antrenorii generației de Aur sunt evitați în Liga1. Îs promovați elevii lui Stoichiță... care au întrare la federație.... Jalnic....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează