INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FUNCȚIE

Kaiser saudit » Ionuț Lupescu s-ar fi înțeles cu naționala Arabiei! Ce funcție ar urma să aibă

Lupescu se pregătește pentru o experiență departe de casă.
Lupescu se pregătește pentru o experiență departe de casă.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 15:38 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 16:59

Ionuț Lupescu (51 de ani) ar urma să devină noul director tehnic al naționalei Arabiei Saudite, care l-ar fi ademenit pe „Kaiser” cu o ofertă atractivă.

TV Telekom Sport anunță că Ionuț Lupescu, fostul mare jucător al naționale României, ar fi bătut palma cu Federația de la Riyadh. Federalii din Arabia Saudită ar fi fost impresionați de experiența acumulată de Lupescu la UEFA și l-ar fi ofertat pentru un proiect pe termen lung, mai ales în contextul șanselor ridicate ale saudiților de a se califica la Mondialul din 2022.

În prezent, selecționata Arabiei Saudite e antrenată de un nume cunoscut. Este vorba despre Herve Renard (52 de ani), cel care a câștigat în 2012 Cupa Africii alături de Coasta de Fildeș.

Parcursul lui Lupescu în fotbal

Până să candideze la alegerile FRF din aprilie 2018, Ionuț Lupescu ocupa funcția de director tehnic la UEFA. A revenit la Nyon după înfrângerea drastică suferită în fața lui Burleanu, însă nu în aceeași funcție. Din 2019, „Kaiserul” s-a ocupat de un proiect pe partea tehnică cu alte confederații.

Kaiser saudit » Ionuț Lupescu s-ar fi înțeles cu naționala Arabiei! Ce funcție ar urma să aibă

6 ani și jumătatea lucrat Lupescu pentru UEFA până să candideze la președinția FRF

74 de selecțiiare Lupescu în națională, pentru care a jucat între 1988 și 2000 și a bifat două Mondiale și două Europene

Am avut discuţii cu cluburi din străinătate. Am avut oferte să mă duc şi în America, un proiect foarte frumos, dar nu vreau să trăiesc în America - Ionuț Lupescu, în ianuarie 2019

VIDEO Ionuț Lupescu, mesaj clar de la UEFA: "Nu știu dacă FCSB e Steaua!"

Citește și alte știri de actualitate:

UPDATE TAS, decizie finală în lupta dintre FCU Craiova și CSU Craiova! Reacția lui Adrian Mititelu: „Impostura o să înceteze, nu pot șterge adevărul!”

DINAMO. Ultima piesă din puzzle » Omul cu care Contra vrea să închidă transferurile pentru acest sezon. „Câinii” au concurență

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  17 Octombrie 2020, 17:06

Aia de la telekom sant cei mai mari mincinosi si voi ai urmati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează