INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DELEGARE

Istvan Kovacs arbitrează în Africa » Ce sumă va primi brigada româno-maghiară

Istvan Kovacs/ foto Imago Images
Istvan Kovacs/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 13:37 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 14:12

Istvan Kovacs (37 de ani) va arbitra meciul dintre Al Ahly și Pyramids FC, din sferturile de finală ale Cupei Egiptului. El va fi ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete.

Arbitrii VAR vor fi maghiarii Tamas Bognar și Palaz Berk. Potrivit africafootunited.com, întreaga brigadă va fi recompensată cu suma de 35.000 de dolari.

Șocul zilei vine din Anglia: „Liverpool l-a scos la vânzare pe Salah!”
PREMIER LEAGUE
Șocul zilei vine din Anglia: „Liverpool l-a scos la vânzare pe Salah!”

Istavan Kovacs, delegat la Al Ahly - Pyramids FC

Al Ahly a cerut cu insistență Federației Egiptene de Fotbal ca meciul de Cupă cu Pyramids să fie arbitrat de o brigadă din străinătate.

Astfel, africanii au apelat la Kovacs, unul dintre „centralii” de top din Europa și cel mai important arbitru român al momentului. 

Potrivit regulilor Federației Egiptene, suma de 35.000 de euro pentru arbitrii va fi plătită de Al Ahly, clubul care a făcut cererea ca meciul că fie condus de străini.

Sumele câștigate de arbitrii români la Mondialul din Qatar

Istvan Kovacs, care va fi la „centru” și la Campionatul Mondial, va primi 70.000 de dolari pentru prezența la turneul final din Qatar. În plus, pentru fiecare meci în parte, acesta va mai încasa câte 3.000 de dolari.

Asistenții săi, Ovidiu Artene și Vasile Marinescu, vor primi 25.000 de dolari pentru prezența la Mondial, și cîte 1.500 de dolari pentru fiecare partidă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce se întâmplă cu Sheriff Tiraspol în cupele europene, în contextul războiului din Ucraina » Anunțul UEFA

Arsenal și Manchester City au bătut palma » „Tunarii” plătesc 52 de milioane de euro pentru una dintre vedetele campioanei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  26 Iunie 2022, 14:52

f bine ca face bani..e arbitru de top, trebuie platit pe masura

Vezi toate comentariile (1)
Comentează