INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ivan Rakitic a răbufnit: „Nu vreau doar să mă plimb prin Barcelona și să mă bucur de mare”

Articol de - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 15:51

Ivan Rakitic (31 de ani) e deranjat că şi-a pierdut locul de titular: „Îmi place să joc la Barcelona, nu doar să mă plimb în oraş şi să mă bucur de mare. A fost trist să aud că nu mai doresc să vin la naţională”.

Nu s-a transferat în vară, deşi a avut oferte, iar acum nu mai prinde primul unsprezece al lui Valverde. Motiv de mare nemulţumire pentru Ivan Rakitici, ocolit de convocare la precedenta „dublă” a naţionalei Croaţiei din preliminariile Euro 2020. 

„Nu-mi place doar să mă plimb prin Barcelona şi să mă bucur de mare. Sunt la cel mai mare club din lume şi-mi doresc să joc, nu numai să fiu parte din echipă. Voi încerca să schimb această situaţie în următoarele partide pentru că mai am contract câteva stagiuni”, a anunţat mijlocaşul de 31 de ani. 

„Nimeni nu iubeşte Croaţia ca mine”

Vicecampionul mondial a fost deranjat şi de criticile primite în ţară în ultima vreme: „M-a durut să citesc şi să aud că nu mai vreau să joc pentru echipa naţională. Nu e nimic adevărat! Nimeni nu are o dorinţă mai mare decât mine şi iubeşte mai mult Croaţia. Nu eram sută la sută apt fizic când s-a închis mercato şi nu era nici momentul să le stric şi dispoziţia colegilor. Am considerat că e mai bine pentru mine şi echipă să încerc mai întâi să-mi limpezesc gândurile, să mă liniştesc, să mă antenez la capacitate maximă şi abia apoi să revin”. 

VEZI ȘI:

Leo Messi, interviu MONUMENTAL: urăște să fie comparat cu Dumnezeu! + declarații de senzație despre Cristiano Ronaldo și cum a fost aproape să o lase pe Barcelona

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează