CAMPIONATE  ·  BARCELONA

Ivan Rakitic a răbufnit: „Nu vreau doar să mă plimb prin Barcelona și să mă bucur de mare”

Articol de — Miercuri, 09 Octombrie

Ivan Rakitic (31 de ani) e deranjat că şi-a pierdut locul de titular: „Îmi place să joc la Barcelona, nu doar să mă plimb în oraş şi să mă bucur de mare. A fost trist să aud că nu mai doresc să vin la naţională”.

Nu s-a transferat în vară, deşi a avut oferte, iar acum nu mai prinde primul unsprezece al lui Valverde. Motiv de mare nemulţumire pentru Ivan Rakitici, ocolit de convocare la precedenta „dublă” a naţionalei Croaţiei din preliminariile Euro 2020. 

„Nu-mi place doar să mă plimb prin Barcelona şi să mă bucur de mare. Sunt la cel mai mare club din lume şi-mi doresc să joc, nu numai să fiu parte din echipă. Voi încerca să schimb această situaţie în următoarele partide pentru că mai am contract câteva stagiuni”, a anunţat mijlocaşul de 31 de ani. 

„Nimeni nu iubeşte Croaţia ca mine”

Vicecampionul mondial a fost deranjat şi de criticile primite în ţară în ultima vreme: „M-a durut să citesc şi să aud că nu mai vreau să joc pentru echipa naţională. Nu e nimic adevărat! Nimeni nu are o dorinţă mai mare decât mine şi iubeşte mai mult Croaţia. Nu eram sută la sută apt fizic când s-a închis mercato şi nu era nici momentul să le stric şi dispoziţia colegilor. Am considerat că e mai bine pentru mine şi echipă să încerc mai întâi să-mi limpezesc gândurile, să mă liniştesc, să mă antenez la capacitate maximă şi abia apoi să revin”. 

VEZI ȘI:

Leo Messi, interviu MONUMENTAL: urăște să fie comparat cu Dumnezeu! + declarații de senzație despre Cristiano Ronaldo și cum a fost aproape să o lase pe Barcelona

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1