INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

NU Haaland, NU Mbappe! Celebrul Zamorano spune că altul e atacantul momentului: „E singurul complet”

Zamorano în tricoul lui Inter Milano, FOTO: Imago
Zamorano în tricoul lui Inter Milano, FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2022 11:46 / Actualizat luni, 26 decembrie 2022 12:30

Devenit campion mondial cu naționala Argentinei, atacantul Julian Alvarez (22 de ani) este lăudat de legendarul vârf Ivan Zamorano.

Fostul mare vârf al lui Inter sau Real Madrid l-a comparat pe jucătorul lui Manchester City cu doi dintre cei mai în vogă fotbaliști ai momentului: Erling Haaland și Kylian Mbappe.

Operațiunea „Panda”. Diego Simeone a găsit numărul 9 ideal pentru Atletico, iar rojiblancos au pornit discuțiile
LA LIGA
Operațiunea „Panda”. Diego Simeone a găsit numărul 9 ideal pentru Atletico, iar rojiblancos au pornit discuțiile

Ivan Zamorano, cucerit de Julian Alvarez: „E atacantul complet”

„Eu eram un atacant central clasic. Eram genul de atacant care nu mai există azi. În fotbalul modern de azi, Julian Alvarez mi se pare singurul atacant complet care există.

E un băiat care face totul bine. Se duce bine în benzi, intră bine în centru din lateral, este primul fundaș al echipei și e solidar cu jucătorii săi. În plus, dă foarte bine cu capul și dă bine cu stângul și dreptul. Are potență fizică pentru sprinturi, dar și pentru distanțe mai mari, după cum a demonstrat la golul contra Croației. E complet!

Haaland nu se descurcă bine în benzi, în timp ce Mbappe am văzut că nu participă mult la joc când e atacant central. Dar Julain face totul. Este, fără îndoială, viitorul fotbalului din Argentina” a spus Ivan Zamorano, potrivit Ole.

Cine e Julian Alvarez, jucătorul lui Guardiola la Manchester City

Julian Alvarez a ajuns la Manchester City în această vară. Clubul lui Pep Guardiola l-a cumpărat în ianuarie 2022, de la River Plate, pentru 21,4 milioane de euro, dar l-a mai lăsat 6 luni în Argentina.

NU Haaland, NU Mbappe! Celebrul Zamorano spune că altul e atacantul momentului: „E singurul complet”
Julian Alvarez, alături de Erling Haaland, FOTO: Imago

În acest sezon, Julian Alvarez are 20 de meciuri și 7 goluri pentru Manchester City. Atacantul a impresionat și la Campionatul Mondial. A strâns 7 meciuri, marcând 4 goluri și oferind o pasă de gol.

Citește și: 

Întrebat despre Deschamps și Benzema, Fabio Capello a amintit de Florin Răducioiu: „Am fi avut un trofeu în plus?”

„Mințiți în continuare, dar adevărul iese la iveală!” » Apropiatul lui Benzema i-a răspuns TĂIOS mâinii drepte a lui Deschamps

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
Vladutandrei
Vladutandrei  •  28 Decembrie 2022, 05:56

Mergi ma la plimbare,cu Alvarezul tau,ca pana la CM,nici nu am auzit de el..Doamne,ce aberatie!!

Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  27 Decembrie 2022, 14:32

Cum sa recunoasca un sud-american ca europenii sunt mai buni decat Alvarez?! Bineinteles ca nu are dreptate: Haaland este un golgeter adevarat, in timp ce Mbappe este un star, care va castiga mai multe "Baloane de Aur"! Cei care au postat pana acum n-au considerat declaratia lui Zamorano drept o prostie, si asta pentru ca sunt fani ai Argentinei, SI IN MOD SIGUR NU DATORITA LUI MARADONA!!

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  26 Decembrie 2022, 14:49
Postat de Joe2022 pe 26 Decembrie 2022, 14:07

E atacantul complet însă eu ii vad un defect, îi lipsește golurile :)))) Daca Mbappe sau Haland care marchează peste 40 de goluri pe sezon înseamnă că și Zamorano era mai bun decât Ronaldo, Raul, van Nistelrooy:))))

are timp sa ajunga la 20+/sezon in EPL...mai are si pasele de gol si cum face jocul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close