INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA

Jaf armat în Spania! Victimă e fiul lui Patrick Kluivert. Iubita lui a fost rănită în atac!

Justin Kluivert, atacantul Valenciei, foto: Imago
Justin Kluivert, atacantul Valenciei, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 21:36 / Actualizat joi, 25 mai 2023 21:36

Olandezul Justin Kluivert, atacantul Valenciei, se afla miercuri seară cu echipa lui la Mallorca, unde va juca astăzi un meci decisiv pentru evitarea retrogradării. Trei indivizi înarmați și mascați au atacat-o pe prietena sa, intrând în casă peste ea.

În ultimul timp, fotbaliștii au devenit țintele preferate ale hoților. Peste tot în Europa jucătorii sunt victimele infractorilor, mai ales în țările principalelor cinci campionate continentale (Anglia, Italia, Franța, Spania, Germania). 

Bandele de spărgători le jefuiesc casele mai ales dacă află că proprietarii sunt plecați, dar nu ezită să atace nici când e cineva acasă. Așa s-a întâmplat miercuri seară, la vila olandezului Justin Kluivert din Valencia.

„Știm cu toții că FCSB este Steaua” » CNA, verdict după discursul manifest al lui Emil Grădinescu
CNA
„Știm cu toții că FCSB este Steaua” » CNA, verdict după discursul manifest al lui Emil Grădinescu

Au pândit-o pe prietena lui Kluivert. Au atacat-o când a dezactivat alarma!

În timp ce jucătorul (împrumutat de Roma la Valencia până la sfârșitul sezonului) era plecat cu echipa la Mallorca, unde va juca în această seară un meci decisiv pentru evitarea retrogradării, trei indivizi mascați și înarmați au dat lovitura.

Potrivit presei locale, infractorii au așteptat ca iubita atacantului batav să se întoarcă de la plimbarea cu cățelul, au pândit-o când a dezactivat alarma și au intrat peste ea în casă!

Kluivert a rămas fără bijuterii și ceasuri de 160.000 de euro

Au prins-o, au legat-o, au lovit-o. Au aflat de la ea unde se află seiful cu obiectele de valoare, furând bijuterii și ceasuri scumpe în valoare de 160.000 de euro.

Rănită ușor, prietena lui este în stare de șoc. Surprinzător, fiul fostului internațional olandez Patrick Kluiert a ales să rămână alături de echipă, urmând să fie în lotul Valenciei în această seară, contra Mallorcăi, pe Estadi Son Moix.

Nu e prima oară când jucătorii aflați în orașul valencian cad victime spărgătorilor. Anul trecut, Samu Castillejo (Valencia) și Shkodran Mustafi (Levante) au fost atacați de hoți.

Citește și: 

Cine e favorit să antreneze PSG din vară? Nu e Mourinho! Mbappe, asigurat cu un salariu colosal

Weekend EXPLOZIV! Ce prime vor încasa jucătorii și antrenorul dacă Borussia Dortmund câștigă titlul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
maistorkokir
maistorkokir  •  26 Mai 2023, 18:53

la cat de priceputi sunt fotbalistii in asi alege gagicile, nu m-ar mira ca aleasa inimii lui Kluivert Jr sa fie bandita adevarata

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Mai 2023, 12:43

...sunt multi romani in Valencia...

VardyParty
VardyParty  •  25 Mai 2023, 22:04

PS Si nu mai baga j'de mii de euro in cățelul ala. O sa crape in 10 ani, no matter what. Da, o sa plângi, Pusy. Mergi si cumpăra scutece si donează-le la o casa de bătrâni. Ia sa vezi cum nu te mai fura nimeni.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează