INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Previziune sumbră pentru viitorul lui Liverpool: „Cu acest fotbal sinucigaș nu vor termina în top 4 în Premier League și nu vor ieși din grupele Ligii”

Liverpool/ foto Imago Images
Liverpool/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 15:08 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 16:03

Jamie Carragher (44 de ani), fostul fundaș important de la Liverpool, nu vede cu ochi buni viitorul echipei lui Klopp după înfrângerea cu Napoli, 1-4, din grupele Champions League.

Fostul internațional consideră că Liverpool practică un „fotbal sinucigaș” și riscă să nu treacă de grupele Ligii. Liverpool va da piept în următorul meci cu Ajax (13 septembrie, ora 22:00), care a spulberat-o pe Rangers cu scorul de 4-0.

Chelsea are un nou antrenor » Anunțul oficial
CHELSEA
Chelsea are un nou antrenor » Anunțul oficial

Carragher se teme pentru viitorul lui Liverpool

„Să uităm meciul cu Napoli. Întrebările mele sunt altele. Această formă va ține pentru restul sezonului. Este finalul unui ciclu? Este o scădere mare din punct de vedere fizic. Asta pentru că în ultimii 6 ani au jucat foarte intens.

Apărarea a fost rușinoasă. acă vor juca acest fotbal sinucigaș în continuare, vor avea probelem să prindă top 4 în Premier League și să se califice din grupa de Champions League”, a declarat Jamie Carragher, citat de Daily Mail. 

În Premier League, Liverpool are 9 puncte în 6 meciuri și ocupă locul 7.

Carragher: „Arnold nu va fi niciodată bun în defensivă”

Jamie Carragher l-a criticat și pe Alexander Arnold, pe care nu îl consideră destul de bun pe fază defensivă. 

„Despre Trent am spus mereu că nu e un fundaș lateral tipic. Nu e prea bun pe faza defensivă șinu va fi niciodată. El are alte calități, este coordonatorul de joc al echipei. Cu alt antrenor ar avea probleme. Când este supus presiunii, clacheză. Este o mare problemă pentru el. Credeam că aceste lucruri se vor vedea abia cu viitorul antrenor al echipei, dar deja încep să iasă la suprafață problemele defensive”, a mai spus Carragher.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo ar fi fost motivul rupturii Chelsea - Thomas Tuchel: „Nu-l vreau în vestiarul meu!”

Fantastica poveste a fiului lui Diego Simeone, care a debutat și a înscris în Ligă la 27 de ani, după care a izbucnit în lacrimi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
terranovaaa
terranovaaa  •  08 Septembrie 2022, 19:04
Postat de sughibughi pe 08 Septembrie 2022, 16:20

oamenii si-au facut bugetu cu rezultatu asta, si tot vor trece mai departe de grupe

Se aude ca l-au vazut niste tablagii pe Klopp la o agentie de pariuri :)) Liverpool a avut incasari de 560 mil euro anul trecut...fii serios. Nici o echipa nu castiga toate meciurile.

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  08 Septembrie 2022, 16:54

Carra are mare dreptate, Liverpool trebuie sa faca niste schimbari majore daca vor sa ramina o forta in fotbal.

sughibughi
sughibughi  •  08 Septembrie 2022, 16:20

oamenii si-au facut bugetu cu rezultatu asta, si tot vor trece mai departe de grupe

Vezi toate comentariile (3)
Comentează