INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Ironia legendei lui Liverpool după interviul lui Ronaldo: „Va fi susținut de 1% din fanii lui United, adică de Ferdinand, Keane și Evra”

Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images
Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 13:54 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 14:17

Jamie Carragher, fostul fundaș central al lui Liverpool, a vorbit despre interviul în care Cristiano Ronaldo l-a criticat pe Erik Ten Hag, antrenorul lui Manchester United.

„Nu-l respect pe Ten Hag, pentru că nici el nu mi-a arătat mie respect”, a spus Ronaldo în interviul acordat jurnalistului englez Piers Morgan. Jamie Carragher i-a ironizat pe foștii jucători legendari ai „diavolilor”: Rio Ferdinand, Roy Keane și Patrice Evra.

Ronaldo, interviu devastator! N-a iertat pe nimeni: „Mă simt trădat! Nu îl respect pe Ten Hag” + „Fanii trebuie să știe adevărul de la mine”
INTERVIU
Ronaldo, interviu devastator! N-a iertat pe nimeni: „Mă simt trădat! Nu îl respect pe Ten Hag” + „Fanii trebuie să știe adevărul de la mine”

Jamie Carragher, ironie după interviul lui Cristiano Ronaldo

„Ronaldo sub comanda lui Erik Ten Hag: anunță că vrea să plece, refuză să intre în teren din postura de rezervă, pleacă de pe bancă înainte de finalul meciului.

99% dintre fanii lui lui United vor fi de partea lui Ten Hag, ceea ce arată cât de prost a gestionat Ronaldo această situație. Cei 1% vor fi Rio Ferdinand, Roy Keane și Patrice Evra”, a scris Jamie Carragher pe Twitter.

Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu îmi oferă mie respect. Anumiți oameni nu mă vor aici. Nu doar antrenorul, mai sunt doi - trei băieți. Și nu doar anul acesta, anul trecut de asemenea.

Sincer, nu ar trebui să spun asta. Dar nu îmi mai pasă. Oamenii trebuie să audă adevărul de la mine. Mă simt trădat.

- Cristiano Ronaldo

Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: ”Am zis că trebuie să-i văd partea fotbalistică. Asta ca să nu-l urăsc. N-am primit un pahar cu apă”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Scandalul Qatar » Mondialul întunecat de bani, putere și corupție!

Scenografie de impact la un meci din Norvegia » Cum au ales fanii să protesteze împotriva Campionatului Mondial din Qatar: cruci și un mesaj fără echivoc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
AdiOvi
AdiOvi  •  14 Noiembrie 2022, 15:05

Iată că se poartă rîcă şi can-can şi la nivel înalt. Jamie Carragher l-a criticat pe Ronaldo cu sau fară motiv. La rindul lui CR7 l-a ignorat şi a refuzat sa dea mîna cu Jamie in văzul intregii comunități din Premier. Acum Jamie pune iarăşi gaz pe foc cind poate ar fi trebuit sa nu se bage. Ten Hag are şi el parte din vină că nu ştie să manage problemele interne din club şi vestiar. Dar aroganța olandeză este binecunoscută. Urît, din partea la toți.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează