INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Jordi Alba a plecat de la FC Barcelona, dar ar putea rămâne în Spania » Este dorit de o rivală + Echipe din Italia, Anglia și Arabia Saudită, și ele interesate

Fundașul stânga Jordi Alba (34 de ani) și-a anunțat astăzi despărțirea de FC Barcelona, după 11 ani petrecuți pe Camp Nou, iar presa din Spania anunță unde ar putea ajunge internaționalul spaniol în această vară.
Foto: Getty Images
Fundașul stânga Jordi Alba (34 de ani) și-a anunțat astăzi despărțirea de FC Barcelona, după 11 ani petrecuți pe Camp Nou, iar presa din Spania anunță unde ar putea ajunge internaționalul spaniol în această vară. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 19:26 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 19:26

Fundașul stânga Jordi Alba (34 de ani) și-a anunțat astăzi despărțirea de FC Barcelona, după 11 ani petrecuți pe Camp Nou, iar presa din Spania anunță unde ar putea ajunge internaționalul spaniol în această vară. 

Jordi Alba ar putea rămâne în La Liga, acolo unde este dorit de Atletico Madrid, scrie cotidianul spaniol Sport. 

Premieră în istoria lui Dinamo » Ce se va întâmpla la barajul cu FC Argeș
Dinamo
Premieră în istoria lui Dinamo » Ce se va întâmpla la barajul cu FC Argeș

Jordi Alba, curtat și de Inter, Manchester United, dar și de echipe din Arabia Saudită 

Pe lângă Atletico Madrid, Jordi Alba ar fi stârnit și interesul finalistei Ligii Campionilor din acest an, Inter Milano. Dacă ar ajunge la Milano, Jordi Alba ar urma să se lupte pentru locul de titular cu Federico Dimarco și cu Robin Gosens. 

Pe lângă Inter, și Manchester United și-ar dori să îl transfere pe Jordi Alba. Titular în banda stângă în acest moment este Luke Shaw, iar în vară se întoarce și brazilianul Alex Telles, după împrumutul la Sevilla.  

O altă variantă pentru Jordi Alba ar fi zona Golfului, mai exact Arabia Saudită. Spaniolul ar fi dorit de mai multe formații saudite, dar ar fi reticent să se ducă acolo, din motive familiale, mai scrie presa din Spania. 

Jordi Alba, 6 titluri de campion cu FC Barcelona 

În cei 11 ani la Barcelona, Jordi a cucerit 18 trofee, printre care o Ligă a Campionilor și 6 titluri de campion al Spaniei. 

În acest sezon nu a mai fost la fel de important precum în anii precedenți, adunând doar 29 de prezențe. Xavi l-a preferat în locul lui Alba pe Alejandro Balde (19 ani, 43 de meciuri), iar ocazional l-a utilizat în banda stângă și pe Marcos Alonso, atunci când acesta nu a evoluat ca fundaș central. 

VIDEO. Omagiul adus de FC Barcelona lui Jordi Alba 

Citește și: 

Jose Mourinho își contrazice șefii de la Roma: „Cine a zis asta? E ca și când Iisus Hristos ar coborî și s-ar plimba prin Vatican”

Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK: ar avea deja un acord cu noua echipă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează