INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BENFICA

Jorge Mendes s-a întâlnit cu președintele lui Juventus Torino! Manevra prin care a înghețat prețul la 120 de milioane de euro

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 20:10

Impresarul portughez Jorge Mendes negociază transferul lui Joao Felix (19 ani) la Juventus Torino. 

Mendes, cel mai puternic impresar al planetei, a fost mandatat de lusitani să se ocupe de transferul celui mai în vogă fotbalist al Europei, mijlocașul Joao Felix.

Real Madrid, Manchester United, Manchester City și Juventus Torino sunt echipele care și-au manifestat interesul pentru el. Campioana Italiei pare să aibă câștig de cauză. Spaniolii de la AS scriu că Jorge Mendes s-a întâlnit astăzi cu Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus. Suma de transfer vehiculată se situează în jurul valorii de 120 de milioane de euro.

Mendes a înghețat negocierile cu Benfica

Imediat după meciul fantastic avut în Europa League contra lui Frankfurt, scor 4-2, în care a Joao Felix a marcat trei goluri și a oferit o pasă decisivă, Benfica a încercat să demareze negocierile pentru un nou contract. Scopul lor era creșterea clauzei de reziliere la 200 de milioane de euro. Discuțiile au fost sistate la cererea lui Mendes.

Mendes și Juventus, relații excelente

Colaborarea dintre Jorge Mendes și Juventus este una prodigioasă. Cele mai importante mutări pe această axă sunt reprezentate de fotbaliști portughezi. Cristiano Ronaldo a fost adus din curtea lui Real Madrid, iar Joao Cancelo de la Valencia.

CItește și:

Joao Felix, noul star de la Benfica, e asaltat: „Fetele îmi trimit des poze, inclusiv dezbrăcate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mrtweaks
mrtweaks  •  16 Aprilie 2019, 12:51

Recunosc ca nu am auzit de el, dar meciul cu Frankfurt nu imi spune mare lucru. Din ce am vazut, toate au fost atinse de portar. Daca nu dormea pe el, probabil le si apara. Ei stiu mai bine de ce se omoara dupa baiatu asta.

pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  15 Aprilie 2019, 21:52

120 de milioane nu le convin?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează