INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Avertisment în privința lui Jude Bellingham, starul din Bundesliga: „Va sfârși precum Jack Grealish dacă va semna cu Manchester City”

Jude Bellingham, Foto: Imago Images
Jude Bellingham, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 13:15 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 13:57

Transferul lui Erling Haaland (22 de ani) la Manchester City și reînnoirea contractului lui Kylian Mbappe (23 de ani) cu PSG l-au făcut pe Jude Bellingham (19 ani), mijlocașul englez al Borussiei Dortmund, cel mai râvnit jucător al momentului. Ben Foster e convins: „Va sfârși precum Grealish dacă va semna cu City”.

Tânărul fotbalist a intrat pe radarul celor de la Manchester City, Manchester United, Chelsea și Liverpool.

S-au tras la sorți cele 4 grupe ale Cupei României Betano » Explicații pentru noul format
TRAGERE LA SORȚI
S-au tras la sorți cele 4 grupe ale Cupei României Betano » Explicații pentru noul format

Ben Foster: „Sunt îngrijorat că Bellingham va sfârși precum Grealish dacă va semna cu Manchester City”

Fostul internațional englez Ben Foster și-a exprimat opinia în privința echipei la care s-ar potrivi cel mai bine Bellingham: „Mi-ar plăcea să-l văd la Manchester United”.

Foster, fost portar la Manchester United, Watford, West Brom și Birmingham, printre altele, și-a justificat afirmația.

„Cred că s-ar bucura și ar progresa mai mult la Manchester United. Ar avea un rol principal. Sunt îngrijorat că în cazul în care va semna cu City, va sfârși precum ca Jack Grealish. Cred că ar păli un pic”, a adăugat fostul internațional englez, potrivit Marca.

Erling Haaland încercă să-l convingă pe Jude Bellingham s-o aleagă pe Manchester City

După ce s-a zvonit că Liverpool este interesată de serviciile sale, acum, Real Madrid pare a fi principala favorită să obțină semnătura lui Jude Bellingham. Clubul din capitala Spaniei este tot mai încrezător în posibilitatea de a semna cu internaționalul englez.

Avertisment în privința lui Jude Bellingham, starul din Bundesliga: „Va sfârși precum Jack Grealish dacă va semna cu Manchester City”
Haaland și Bellingham, Foto: Imago Images

Cu toate acestea, viitorul lui Bellingham este departe de a fi decis. Sursa menționată anterior menționează faptul că, într-o discuție privată, Erling Haaland a încercat să-l convingă pe Jude Bellingham să o aleagă pe Manchester City, potrivit Mirror.

Cei doi au fost colegi la Dortmund timp de două sezoane, unde au creat o relație strânsă atât pe teren, cât și în afara lui și au păstrat legătura strânsă chiar și după transferul atacantului norvegian în Anglia.

Borussia Dortmund i-a fixat prețul lui Jude Bellingham

Bellingham are contract până la finalul sezonului 2025 cu BVB, astfel că doar o sumă importantă de transfer i-ar putea convinge pe oficialii germani să-i dea drumul tânărului fotbalist englez.

90 de milioane de euroeste cota de piață a lui Jude Bellingham, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Dortmund plănuiește chiar să-i ofere lui Jude Bellingham o prelungire a contractului și o mărire de salariu, însă în cazul în care nu va reuși ceea ce și-a propus, conducerea vicecampioanei Germaniei ar fi dispusă să îl cedeze pe mijlocaș în Premier League în schimbul unei sume imense: 83 de milioane de lire sterline (aproximativ 93 de milioane de euro).

Această sumă de bani ar fi valabilă numai dacă ar fi plătită într-o singură tranșă.

Jude Bellingham, la al treilea sezon în tricoul Borussiei Dortmund

Jude Bellingham se află la al treilea sezon în tricoul formației de pe Signal Iduna Park. Mijlocașul născut la Stourbridge a fost transferat în iulie 2020 de la Birmingham City, grupare ce în prezent evoluează în Championship (liga a doua engleză), în schimbul sumei de 25 de milioane de euro.

15 selecțiiare Jude Bellingham în tricoul naționalei Angliei, fără să marcheze însă niciun gol. A debutat în tricoul Albionului în noiembrie 2020, într-un amical câștigat de englezi în fața Irlandei, scor 3-0

În tricoul Borussiei Dortmund, Jude Bellingham a strâns 100 de apariții, reușind să marcheze 13 goluri și să ofere 18 pase de gol.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Condiția pusă de Messi pentru revenirea la Barcelona: vrea o legendă out de la echipă

Sora lui Cristiano Ronaldo dă de pământ cu cei care-i critică fratele: „Oameni bolnavi, mici, fără suflet, proști și nerecunoscători”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează