INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - MANCHESTER CITY

Frustrare la Liverpool » Klopp a ieșit la atac înaintea derby-ului cu dușmanul Guardiola: „Știu că cei de la City nu vor aprecia răspunsul meu”

Jürgen Klopp
FOTO: Imago
Jürgen Klopp FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 11:01 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 11:56

Jürgen Klopp (55 de ani), tehnicianul german al lui Liverpool, a prefațat derby-ul pe care „cormoranii” îl vor disputa duminică, de la ora 18:30, în compania campioanei Angliei, Manchester City

Antrenorul a declarat că trupa sa nu poate ține pasul cu Manchester City, făcând o iluzie la faptul că echipa lui Pep Guardiola este susținută financiar de către un fond de investiții din Emiratele Arabe Unite.

Jürgen Klopp a mai ținut să menționeze că alte echipe susținute de fonduri de investiții din zona Golfului, precum Newcastle United și PSG, pot cheltui cât doresc pe jucători, nefiind sancționate din punct de vedere al fair play-ului financiar, care prevede că echipele de fotbal nu pot cheltui mai mulți bani decât produc. 

Gigi Becali exclude revenirea antrenorului care i-a adus ultimul titlu la FCSB: „Nu făcea nimic la echipă”
FCSB
Gigi Becali exclude revenirea antrenorului care i-a adus ultimul titlu la FCSB: „Nu făcea nimic la echipă”

Jürgen Klopp: „Există 3 cluburi în lume care pot face orice vor din punct de vedere al fair play-ului financiar”

„Ai cea mai bună echipă din lume (n.r. Manchester City) și transferi cel mai bun atacant din lume (n.r. Erling Haaland). Nu contează cât te costă mutarea, pur și simplu o realizezi. Știu că cei de la Manchester City nu vor aprecia răspunsul meu, nimeni nu o va face. Pur și simplu nu ne putem ridica la nivelul lor. Este imposibil.

Există trei cluburi în lume care pot face orice vor din punct de vedere al fair play-ului financiar. Totul este legal, în regulă, dar pot face tot ce își doresc. 

Ei vor spune: « Da, dar știți... » și exact așa se întâmplă. Trebuie să privim această situație și să spunem: «Avem nevoie de acest jucător, de acest jucător, să întinerim echipa, avem aici un jucător tânăr, un jucător talentat». Și concurezi cu astfel de echipe”, a declarat tehnicianul, potrivit The Guardian.

1, 72 de miliarde de euroau cheltuit șeicii ce patronează Manchester City pe transferuri din 2008, de când au cumpărat clubul englez

Manchester City, 13 puncte avans față de Liverpool

Manchester City se află pe poziția secundă în clasamentul Premier League, cu 23 de puncte strânse în 9 meciuri disputate.

De cealaltă parte, Liverpool se clasează doar pe poziția a opta în clasament, „cormoranii” acumulând numai 10 puncte în 8 partide jucate. 

Liderul clasamentului este Arsenal, cu 24 de puncte câștigate. 

VIDEO. Cele trei goluri înscrise de Leandro Trossard în poarta lui Liverpool

Citește și:

CFR Cluj, lovitură financiară în Conference League » Campioana mai poate încasa sume impresionante

Veste teribilă pentru Franța: Kante ratează Campionatul Mondial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează