INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp, încântat de noua mutare realizată de Liverpool: „Va avea un viitor strălucitor alături de noi”

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.
Foto: Imago
Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 29 decembrie 2022 11:06 / Actualizat joi, 29 decembrie 2022 11:10

Jurgen Klopp (55 de ani), antrenorul celor de la Liverpool, este încântat de noul transfer făcut de „cormorani”. Englezii l-au transferat pe internaționalul olandez Cody Gakpo (23 de ani) de la PSV Eindhoven, fotbalist dorit cu insistență și de marea rivală Manchester United. 

Tehnicianul german a spus că fotbalistul olandez are foarte multe calități și a ținut să îi felicite pe cei din conducerea lui Liverpool pentru aducerea lui Cody Gakpo pe Anfield. 

„Uraganul” Haaland a lovit din nou » Borna impresionantă atinsă în 14 meciuri de Premier League
Leeds - Manchester City 1-3
„Uraganul” Haaland a lovit din nou » Borna impresionantă atinsă în 14 meciuri de Premier League

Jurgen Klopp: „Cody Gakpo are multe calități”

„Suntem foarte încântați că am reușit să realizăm această mutare. Țin să îi felicit pe cei din conducerea clubului pentru munca depusă în perfectarea acestui transfer. 

Am reușit să aducem un jucător pe care îl urmărim de ceva timp și care știm că va avea un viitor strălucitor alături de noi. Cody Gakpo are multe calități. Are numai 23 de ani, dar a acumulat deja multă experiență. 

A fost căpitanul lui PSV, a fost numit cel mai bun jucător din campionatul Olandei și, de asemenea, a făcut un Campionat Mondial foarte bun. Evident că vorbim despre un jucător foarte, foarte bun. 

Vârsta lui reprezintă un avantaj, deoarece are potențial să devină și mai bun decât este. Din punct de vedere ofensiv, este un fotbalist foarte versatil”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit cotidianului britanic Daily Mirror. 

Cody Gakpo a fost crescut de PSV Eindhoven

Noul fotbalist al lui Liverpool și-a făcut junioratul la PSV Eindhoven, grupare la care a evoluat la toate categoriile de vârstă. Și-a făcut debutul în tricoul echipei mari a lui PSV în februarie 2018, într-o victorie obținută de formația din Eindhoven împotriva lui Feyenoord, scor 3-1. 

Pentru PSV, Cody Gakpo a adunat 106 apariții, a marcat 36 de goluri și a dat 39 de pase decisive. 

4 trofeea cucerit Cody Gakpo cu PSV: un titlu în Eredivisie, o Cupă a Olandei și două Supercupe ale Olandei

În tricoul naționalei de seniori a Olandei, Cody Gakpo a contabilizat 14 selecții și a marcat de 6 ori. A debutat pentru „Portocala Mecanică” în iunie 2021, în partida câștigată de Olanda împotriva Macedoniei de Nord, scor 3-0, la Campionatul European. 

Cody Gakpo este cotat la 60 de milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com. 

VIDEO. Rezumat: Aston Villa - Liverpool 1-3

Citește și:

Chelsea confirmă transferul „urmașului” lui Didier Drogba: „S-a ajuns la o înțelegere”

Dan Petrescu, în TOP 10 al fundașilor care au dat cele mai multe pase decisive în Premier League » Cine conduce ierarhia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Tibisor
Tibisor  •  29 Decembrie 2022, 15:21

Categoric va creste ... la Liverpool nu poti da gres daca ai ceva calitati ! Klopp este maestru in asta !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează