INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp, după ce Liverpool a făcut recordul Premier League cu Bournemouth: „N-am vrut să ne umilim adversarul”

Jurgen Klopp susține că echipa sa a vrut să arate o reacție” după 1-2 cu Manchester United, foto: Imago
Jurgen Klopp susține că echipa sa a vrut să arate o reacție” după 1-2 cu Manchester United, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2022 09:58 / Actualizat duminica, 28 august 2022 09:58

Cu 9-0, cel mai mare scor înregistrat vreodată în Premier League, Liverpool mai câștigase în 1989. Managerul Jurgen Klopp susține că echipa sa a vrut să arate o reacție” după 1-2 cu Manchester United.

Bournemouth i-a ieșit la timp în cale lui Liverpool pentru a încheia criza care se profila pe "Anfield Road". După două remize și un eșec, 0-1 cu marea rivală Man. United, oamenii lui Jurgen Klopp au zburdat sâmbătă: 9-0! 

Au egalat astfel un record vechi din 1989, împotriva lui Crystal Palace. La acest scor, cel mai mare înregistrat vreodată în Premier League!, au mai câștigat Tottenham, Man. United și Leicester

100 de milioane plus Cristiano Ronaldo! Tranzacție fantastică între Manchester United și Napoli
MANCHESTER UNITED
100 de milioane plus Cristiano Ronaldo! Tranzacție fantastică între Manchester United și Napoli

Jurgen Klopp după Liverpool - Bournemouth 9-0: „Am vrut să demonstrăm ceva după înfrângerea cu United”

„Am vrut să demonstrăm ceva, după acel 0-1 cu United. Să arătăm o reacție. În niciun caz n-a fost în intenția noastră să ne umilim adversarul. Am tot respectul pentru colegul Scott Parker și pentru tot ceea ce realizează la Bournemouth, în condiții dificile", a comentat managerul Jurgen Klopp la conferința de presă. Parker, în schimb, a părut copleșit de umilința suferită: „E cea mai dură zi din viața mea. Șocant. Câteva dintre goluri ni le-am înscris, practic, singuri. Am mare nevoie de câțiva jucători noi". 

Suport i-a oferit rivala locală Southampton: „Sunați-ne pe noi, dacă aveți nevoie să discutați cu cineva". „Sfinții" au pierdut chiar de două ori cu 9-0, în 2019 contra lui Leicester și în 2021 în fața lui Man. United.

6marcatori diferiți a avut Liverpool: Diaz și Firmino au reușit câte-o "dublă", Elliott, Alexander-Arnold, Van Dijk, Carvalho și autogolul lui Mepham au completat tabloul

Haaland a pornit tăvălugul la Manchester City: „De asta sunt aici" 

City a avut emoții cu Palace, fiind condusă la un moment dat cu 2-0. Însă Bernardo Silva și Erling Haaland, primul hat-trick în Premier, au readus-o pe linia de plutire. 

„De asta sunt aici. Pentru astfel de momente", a punctat atacantul norvegian, care a ajuns la 6 reușite în primele 4 etape din campionat. Managerul Pep Gurdiola l-a luat în brațe și l-a bătut cu pumnul în piept, dar la conferința de presă s-a luat de fundași: "Jucăm prea riscant. Iar Haaland nu ne va putea salva mereu".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Opriți de Omul-Păianjen » Portarul Sommer a oprit tăvălugul! 19 parade în fața lui Bayern: „Poate să-și ia liber o săptămână”

Ajax a comunicat prețul pentru care este dispusă să își vânda perla! Cât va trebui să plătească Manchester United pentru fotbalistul „lăncierilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close