INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚIE

VIDEO Jurgen Klopp, dezamăgit de Liverpool după înfrângerea suferită în fața lui Arsenal: „Am comis greșeli majore” + Se ia și de arbitraj

Jürgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.
FOTO: Imago Images
Jürgen Klopp, antrenorul lui Liverpool. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2022 10:31 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 11:35

Jürgen Klopp (55 de ani), tehnicianul german al lui Liverpool, a declarat, la finalul partidei pierdute de „cormorani” în fața lui Arsenal, scor 2-3, că este foarte dezamăgit de prestația elevilor săi.

Antrenorul formației din Merseyside crede că vicecampioana Europei nu se va bate la titlul de campioană în Premier League în acest sezon.

Incident după Petrolul - FCSB » Omrani s-a prăbușit în fața galeriei, din cauza unei petarde: medicii au intervenit imediat. Billel a încercat apoi să se răzbune
PETROLUL - FCSB 0-2
Incident după Petrolul - FCSB » Omrani s-a prăbușit în fața galeriei, din cauza unei petarde: medicii au intervenit imediat. Billel a încercat apoi să se răzbune

Jurgen Klopp: „Sunt foarte dezamăgit de prestația echipei mele”

Jurgen Klopp este de părere că toate cele 3 goluri încasate de Liverpool în partida de duminică seară au venit în urma unor greșeli majore făcute de elevii săi.

Sunt foarte dezamăgit de prestația echipei mele. Cred că la toate cele 3 goluri încasate am comis greșeli majore. Primul gol a venit în mod evident mult prea devreme în meci și, având în vedere situația noastră actuală, nu a fost modul în care ne-am dorit să începem partida. 

Înțeleg asta, pentru că este o situație în care pasăm mingea în față, o pierdem și avem o șansă de a o recupera, Diogo (n.r. - Jota) fiind aproape de a bloca balonul, dar nu reușește acest lucru și lucrurile merg în sens invers”, a spus antrenorul.

Jurgen Klopp: „Cel mai prost start posibil de partidă și de cel mai prost final de primă repriză”

Klopp a continuat analiza, punctând momentele care au dus la eșec: „Suntem conduși astfel cu 1-0, un start foarte prost de meci, dar am început să controlăm partida, am prestat un meci bun împotriva unui Arsenal foarte agresiv, plin de încredere. Dar am arătat cu adevărat că am venit aici cu un motiv. Am egalat printr-un gol frumos. Apoi am luat o decizie proastă chiar înainte de pauză în ceea ce privește lovitura liberă primită de noi, iar asta se întâmplă atunci când ignori o lovitură liberă. Sunt complet vinovat pentru asta. 

Băieții au fost convinși că pot marca un gol, însă nu am făcut acest lucru și am primit încă un gol. După cel mai prost start posibil de partidă, am avut parte și de cel mai prost final de primă repriză. Le-am spus băieților să facă abstracție de cele două goluri primite și să vină cu lucruri bune. Dar asta înseamnă că trebuie să joci fotbal, iar noi nu am făcut acest lucru. Da, Arsenal a revenit de la cabine la fel de agresivă, iar noi nu am mai fost la fel de flexibili în linia de atac. 

Nu ne-am retras la timp, le-am oferit spații. Apoi am reușit să egalăm, o reușită ce a deschis meciul, unul în care noi cred că am fi avut un ușor avantaj. Dar între timp a avut loc faza penalty-ului. 

Klopp critică și arbitrajul

„Ce pot spune despre faza aceea? Arbitrul a crezut că este penalty, ceea ce este interesant, însă este decizia lui. Arbitrul VAR a analizat de asemenea faza și a ajuns la concluzia că este penalty. Așa cum știm, dacă doi arbitri cred același lucru, atunci ăsta este adevărul cu care trebuie să trăim. Dacă revăd faza, nu cred că a fost contact. Dar dacă a fost contact, cred că a fost doar unul mic. 

Evident că situația noastră nu este una bună în acest moment, având în vedere accidentările și deciziile luate împotriva noastră. Am pierdut partida, dar să nu uităm că am avut și momente bune. Echipa în formă a jucat contra unei echipe care nu este în formă, dar cred că am venit cu lucruri bune și am fi putut obține un alt rezultat. Cred că un rezultat de egalitate ar fi fost unul echitabil, însă trebuie să ne obișnuim cu rezultatul scos azi în cele din urmă”, a declarat Jürgen Klopp la conferința de presă.

Jurgen Klopp: „Cred că golurile încasate nu au nimic de-a face cu sistemul folosit”

Jurgen Klopp a explicat apoi că cele 3 goluri primite de elevii săi nu au legătură cu sistemul de joc folosit.

„Cred că golurile încasate de noi nu au nimic de-a face cu sistemul folosit. Trebuia să ne obișnuim puțin mai mult cu acesta? Probabil că da. Îl putem folosi din nou? Nu știu, pentru că am pierdut o parte importantă din el azi, deci trebuie să vedem cine este disponibil pentru următorul meci. Ne aflăm într-un moment dificil și vrem să trecem prin asta împreună, de aceea muncim”, a spus antrenorul lui Liverpool.

Jurgen Klopp: „Nu cred că ne aflăm în cursa pentru titlu”

Tehnicianul neamț al lui Liverpool consideră că trupa sa nu este o candidată la titlul de campioană în Premier League în acest sezon.

„Nu cred că ne aflăm în cursa pentru titlu. Imaginați-vă dacă aș sta aici și m-aș gândi că suntem aproape de asta. Avem probleme în acest moment, dar chiar și așa  i-am creat liderului din clasament probleme serioase. 

Bineînțeles, într-o situație ca a noastră... am jucat cu Arsenal, după jucăm cu Rangers, după cu Manchester City. Este adversarul perfect pentru a ne recăpăta încrederea? Probabil că nu”, a mai punctat Jürgen Klopp.

VIDEO Rezumat Arsenal - Liverpool 3-2

Citește și:

Borna istorică stabilită de Cristiano Ronaldo, după golul marcat cu Everton

Barcelona, victorie chinuită cu în La Liga » Vedeta de la Celta Vigo surprinde: „Egalul nu ne-ar fi mulțumit! Au tras de timp pe final” + Ce spune Xavi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  10 Octombrie 2022, 18:49
Postat de fibra pe 10 Octombrie 2022, 12:21

Dupa 8 ani la o echipa e greu sa motivezi vedetele de care te-ai rugat sa prelungeasca contractele cu salarii uriase sa mai puna "osul".Au o varsta si o uzura. Bafta!

isi revin ei ca au calitate e si Klopp in spatele lor. Cred ca top 4 prinde sigur si sa nu uitam ca a prins 3 finale in UCL in 5 sezoane deci nu o putem exclude de acolo, oricand poate emite pretentii. Daca intra o parte din jucatori in forma pot sa castige orice meci in fata oricui

fibra
fibra  •  10 Octombrie 2022, 12:21

Dupa 8 ani la o echipa e greu sa motivezi vedetele de care te-ai rugat sa prelungeasca contractele cu salarii uriase sa mai puna "osul".Au o varsta si o uzura. Bafta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close