INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Vești bune pentru Klopp! Liverpool a recuperat doi jucători de bază

Vești bune pentru Klopp! Liverpool a recuperat doi jucători de bază // sursa foto: Imago
Vești bune pentru Klopp! Liverpool a recuperat doi jucători de bază // sursa foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 11:26 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 12:10

Trent Alexander-Arnold (22 de ani) și Roberto Firmino (29 de ani) ar putea reveni pe teren în deplasarea pe care Liverpool o are sâmbătă, la Brentford.

Firmino s-a accidentat în urmă cu aproape o lună în meciul cu Chelsea. Fotbalistul a suferit o leziune musculară. Alexander-Arnold a fost indisponibil în ultimele doua meciuri, iar Klopp a ținut să nege că jucatorul ar fi infectat cu coronavirus:

„Trent nu a fost accidentat, a făcut și tot felul de teste pentru COVID-19, dar nu e infectat. Pur și simplu, nu s-a simțit bine. S-a întors la antrenamente, s-a antrenat miercuri și va fi bine.

Bobby se antrenează separat deja de două sau trei zile, așa că este bine. Va intra la antrenamentele cu echipa și atunci trebuie să luăm o decizie dacă îl luăm cu noi sau nu pentru meciul cu Brentford, trebuie să vedem. Pentru meciul cu Porto va fi 100%”, a declarat Jurgen Klopp la conferința de presă.

Situația accidentărilor din lotul lui Liverpool

Antrenorul lui Liverpool a vorbit înaintea partidei de sâmbătă, cu Brentford, și despre situația celorlalți jucători accidentați

Neco Williams a făcut primii pași ieri, va fi la antrenament astăzi. Dacă este 100%, vom vedea cum poate face față.

La James Milner era un lucru similar ca la Trent, așa că ar trebui să fie recuperat. L-am văzut alergând la antrenamentul de ieri, nu mi s-a spus mai mult, presupun că va fi apt astăzi.

Naby Keita nu este apt. Nu este un lucru serios, dar trebuie să așteptăm până când durerea se va diminua și mai mult, vom vedea. Thiago nu are nicio șansă să revină curând”, a încheiat Klopp.

Liverpool va mări capacitatea stadionului Anfield

Liverpool a confirmat informațiile conform cărora stadionul Anfield Road va avea mai multe locuri. După mai multe negocieri cu consiliul orașului Liverpool, clubul a primit acordul pentru efectuarea unor noi lucrări.

Capacitatea stadionului Anfield va fi mărită cu 7.000 de locuri, astfel că pe stadion vor putea asista la meciuri aproximativ 61.000 de fani.

„Este anticipat ca reamenajarea stadionului Anfield Road să fie gata pentru sezonul 2023-24, iar designul său va fi unul la nivel superior”, se arată într-un comunicat al clubului.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dybala semnează » Anunț de ultimă oră în Italia + prima reacție

Reacţia fiului lui Cristiano Ronaldo când l-a văzut pe Messi: „A fost un moment foarte amuzant”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează