INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp, mesaj emoționant după plecarea lui Mane: „O adevărată legendă a lui Liverpool. Are toată recunoștința și dragostea noastră”

Jurgen Klopp și Sadio Mane/ foto Imago Images
Jurgen Klopp și Sadio Mane/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 16:34 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 16:52

Jurgen Klopp (55 de ani), antrenorul lui Liverpool, a transmis un mesaj emoționant după ce Sadio Mane a plecat la Bayern Munchen.

Senegalezul a fost prezentat oficial de campioana Germaniei, care l-a transferat în schimbul a 32 de milioane de euro, plus alte 9 drept bonusuri, de la Liverpool.

A bătut-o pe Juventus și apoi s-a sinucis din dragoste. Povestea tragică a fotbalistului român căruia părinții i-au interzis căsătoria: „L-au găsit spânzurat cu o frânghie luată de la club!”
GSP LIVE
A bătut-o pe Juventus și apoi s-a sinucis din dragoste. Povestea tragică a fotbalistului român căruia părinții i-au interzis căsătoria: „L-au găsit spânzurat cu o frânghie luată de la club!”

Jurgen Klopp, mesaj după plecarea lui Mane la Bayern

Klopp, cel care l-a adus pe Mane la Liverpool, în 2016, a ținut să își arate recunoștința pentru atacantul senegalez, după anunțul oficial că Sadio a semnat cu Bayern.

„E un moment important. Nu are rost ca cineva să încerce să pretindă contrariul. Unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile ai lui Liverpool pleacă și trebuie să recunoaștem cât de important este acest lucru.

El pleacă cu recunoștința și dragostea noastră. Este printre cei mari din istoria lui Liverpool, garantat. Și, da, pleacă într-un moment în care este unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul mondial.

Nu trebuie să ne gândim la ceea ce pierdem acum, ci să sărbătorim ceea ce am avut. Golurile pe care le-a marcat, trofeele pe care le-a câștigat. E o legendă, cu siguranță, dar și o figură marcantă a echipei Liverpool din zilele noastre.

Cele mai porivite cuvinte în acest moment, dar și cele mai greu de pronunțat sunt: Ne va fi dor de tine”, a spus Klopp, citat de Daily Mail.

Sadio Mane, carieră impresionantă la Liverpool

După 6 sezoane petrecute pe Anfield, Mane, care mai avea un an de contract cu Liverpool, s-a decis să schimbe campionatul. Sadio a fost transferat de „cormorani” în 2014, de la Southampton, în schimbul a 41 de milioane de euro.

Mane s-a impus imediat la Liverpool și a devenit un titular indiscutabil încă de la primele meciuri. Mane a contribuit decisiv la titlul câștigat de „cormorani” în sezonul 2019-2020, primul după 30 de ani.

70 de milioane de euroeste cota lui Sadio Mane, potrivit transfermarkt.com

Sadio a jucat de asemenea în 3 finale de Champions League, una câștigată cu Tottenham, scor 2-0 (în 2019), și alte două pierdute în fața lui Real Madrid, 1-3 (2018), și 0-1 (2022).

Pentru Liverpool, Mane a jucat 269 meciuri în toate competițiile, marcând 120 de goluri. Alături de „cormorani”, senegalezul a mai câștigat Cupa Angliei și Cupa Ligii, în sezonul 2021-2022, dar și Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor, ambele în 2019.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Real Madrid a intrat în cursa pentru noul star din Ligue 1 » Luptă cu Newcastle pentru transfer

Bayern continuă presiunea împotriva lui Robert Lewandowski: „Nu-mi pasă de oferta Barcelonei!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  22 Iunie 2022, 17:14

Legenda este Steven Gerrard...daca Mane era legenda ii ofereau un contract la nivelul valorii lui si nu il mai vindeau pentru 40 de milioane...dar probabil Diaz care a venit de la Porto ii cam ia fata lui Mane si are potential mai mare de crestere si d-asta nu i-au oferit un contract cum voia senegalezul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close