INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Jurgen Klopp, după înfrângerea suferită de Liverpool în fața ultimei clasate: „Nu știu cum am pierdut acest meci”

Jürgen Klopp.
FOTO: Imago Images
Jürgen Klopp. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 13:22 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 15:23

Jürgen Klopp (55 de ani), antrenorul german al lui Liverpool, a tras concluziile după înfrângerea suferită de „cormorani” în fața nou-promovatei Nottingham Forest, în runda cu numărul 13 din Premier League. 

Adrian Mititelu, în război TOTAL cu suporterii și Marius Croitoru: „Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu, în război TOTAL cu suporterii și Marius Croitoru: „Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”

Jürgen Klopp: „Este o lovitură puternică încasată de noi”

„Se simte cât se poate de rău această înfrângere. Este o lovitură foarte, foarte puternică încasată de noi. Nu știu cum am pierdut această partidă.

Am venit aici să luăm toate cele 3 puncte. În circumstanțe normale, probabil că ar fi trebuit să câștigăm. Am arătat o anumită consistență, dar am folosit o echipă cu un număr limitat de jucători care joacă câte 3 meciuri la intensitate maximă în fiecare săptămână.

Asta este, nu putem schimba acest lucru și trebuie să muncim ca să ne revenim. Lăsând rezultatul la o parte, ar fi trebuit să arătăm o anumită consistență la finalizare. Să îi oferi unei echipe 6 șanse mari de a marca, după golul înscris din fază fixă... Nu știu pe cine ar trebui să laud, sincer să fiu. 

Nottingham Forest este o echipă bună, iar Steve Cooper este un antrenor grozav, dar trebuia să câștigăm aici și nu am făcut asta. Felicitări celor de la Nottingham”, a declarat Jürgen Klopp la finalul partidei, potrivit BBC.com.

REZUMATUL VIDEO. Nottingham Forest - Liverpool 1-0

Citește și alte articole:

N-au avut milă de Tătărușanu după Milan - Monza: „Ca un melc!”

Cosmin Olăroiu, primul triumf cu Al Sharjah » A ajuns la 14 trofee în zona Golfului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Cabalero
Cabalero  •  23 Octombrie 2022, 23:53

Cand o sa vada Klopp ca GOMEZ este o chiftea de jucator si groparul echipei???...a pierdut mingea ca un ***, a facut fault si a luat galben iar din lovitura libera acordata Liverpool a primit gol...meciul precedent a creat un penalty din stupiditatea lui fara margini, si numai norocul si inspiratia lui Alisson au salvat Liverpool de la a pierde inca 2 puncte...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Quartz
Quartz  •  23 Octombrie 2022, 21:09

Liverpool bate City, câștigă cu West Ham și pierde la Forest.!. Interesant.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează