INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jurgen Klopp, prima reacție după ce Jose Mourinho a semnat cu Tottenham: „Era disperat!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 19:16

Jurgen Klopp (52 de ani), managerul lui Liverpool, a comentat numirea lui Jose Mourinho (56 de ani) în funcția de antrenor al lui Tottenham.

Bine ai revenit, Jose! Pare supermotivat și va fi interesant să vedem ce poate. Cred că era disperat să antreneze din nou, s-a văzut asta cât timp a stat pe margine. Pe de altă parte, Mauricio Pochettino a plecat, asta arată cât de repede se pot schimba lucrurile.

Acum 5 luni, eram adversari în finala UEFA Champions League, iar acum Mauricio e în vacanţă. Sper să se bucure de ea, a făcut o treabă extraordinară la Tottenham. Nici nu mi-a venit să cred când a apărut ştirea", a declarat Klopp.

Jose Mourinho a fost marți confirmat de către clubul londonez. Antrenorul în vârstă de 56 de ani, ultima dată la Manchester United, se întoarce astfel în Premier League, competiția pe care a lăsat-o în urmă cu aproximativ un an.

Mourinho are 3 titluri în Premier League, precum și o Cupă a Angliei, toate cu Chelsea. E unul dintre singurii 3 manageri care au câștigat Liga Campionilor de două ori, cu două cluburi diferite, FC Porto (2004) și Inter Milano (2010). 

MAURICIO POCHETTINO, DAT AFARĂ DE JUCĂTORI

Pentru Tottenham, Mauricio Pochettino a fost un mare pas înainte. În cinci ani și jumătate, a fost de patru ori la rând în Top 4 Premier League cu el manager, cum nu se întâmplase decât de două ori în precedentele 22 de sezoane! Și, mai ales, a jucat finala Champions League, premieră pentru echipa londoneză. În plus, este tehnicianul lui Spurs cu cele mai multe victorii după război.

14este poziția pe care o ocupă Spurs în Premier League, după 12 etape

VEZI ȘI:

JUVENTUS // Cristiano Ronaldo, lăsat în afara lotului pentru meciul cu Atalanta! Explicația lui Maurizio Sarri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează