INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurgen Klopp a cedat la finalul meciului cu Arsenal: „Să vină la mine și îl pun la punct! M-am săturat să aud asta”

Jurgen Klopp
Foto: Imago
Jurgen Klopp Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 17:18 / Actualizat joi, 17 martie 2022 17:43

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a avut o ieșire la finalul meciului pe care „cormoranii” l-au câștigat în deplasare cu Arsenal, scor 2-0.

La conferința de presă de după meci, antrenorul german a răbufnit când a fost întrebat de criticile venite din presă la adresa lui fundașului dreapta, Trent Alexander-Arnold, despre care se spune că are probleme mari pe faza defenisvă.

Dacă cineva spune că Trent nu se poate apăra, atunci să vină la mine și îl pun la punct. M-am săturat să aud asta, nu știu ce mai trebuie să demonstreze băiatul ăsta. Trent s-a descurcat excepțional contra lui Gabriel Martinelli. Dacă nu ar fi fost capabil să se apere, atunci nu ar fi jucat aici, cel puțin nu pe acea poziție. 

S-a îmbunătățit la toate capitole, inclusiv la cel defensiv. Este încă tânăr și se poate îmbunătăți și mai mult, însă nu are o problemă pe faza de apărare”, a declarat Klopp.

80 de milioane de euroeste cota lui Trent Alexander Arnold, potrivit transfermarkt.

Trent, unul dintre cei mai buni fundași laterali din lume

Internaționalul englez de 23 de ani, provenit din academia lui Liverpool este unul dintre cei mai buni laterali în aportul ofensiv din lume. În sezonul acesta fundașul lui Liverpool a reușit deja 2 goluri și 17 pase decisive în 35 de partide jucate. 

Trent a debutat la Liverpool la vârsta de 18 ani, echipă cu care a câștigat 5 trofee: Premier League, Cupa Angliei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Bonus uriaș anunțat în vestiar pentru Moruțan și Cicâldău, împotriva Barcelonei + Hagi și Popescu, imagine din avionul privat spre Istanbul
GALATASARAY - BARCELONA
Bonus uriaș anunțat în vestiar pentru Moruțan și Cicâldău, împotriva Barcelonei + Hagi și Popescu, imagine din avionul privat spre Istanbul
Juventus, făcută praf în presa din Italia, după dezastrul din Liga Campionilor: „Ce rușine!”
ITALIA
Juventus, făcută praf în presa din Italia, după dezastrul din Liga Campionilor: „Ce rușine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  17 Martie 2022, 18:31

La meciul de aseara a cam fost bulevard pe partea lui Arnold si Martinelli l-a driblat de mai multe ori...dar in general este printre cei mai buni fundasi dreapta din lume...

brentford
brentford  •  17 Martie 2022, 17:57

Ce spune Klopp si cum titrati voi articolul,vorbe scoase din context pentru un pumn de clickuri. Sa va fie rusine! Zi de zi clickbait si cancan. Daca nu e scandal creati voi unul. Presa sportiva cu zero continut sportiv obiectiv. Va doare la patina de cititori.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează