INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

JUVENTUS - ATALANTA 2-2 // VIDEO + FOTO Meci spectaculos la Torino! „Dubla” din penalty a lui Ronaldo salvează gazdele de la eșec

Cristiano Ronaldo a punctat de două ori în Juventus - Atalanta, de fiecare dată din penalty // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo a punctat de două ori în Juventus - Atalanta, de fiecare dată din penalty // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 07:27 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 10:57

Juventus și Atalanta au remizat la Torino, scor 2-2, în derby-ul etapei 32 din Serie A.

Meciul se anunța a fi spectaculos și nu a dezamăgit câtuși de puțin. Atalanta, echipa-spectacol din Italia, ar fi urcat pe locul 2 cu o victorie și s-ar fi apropiat la doar 6 puncte de „Bătrâna doamnă”. Însă nu a fost să fie.

Deși a condus de două ori, echipa din Bergamo s-a văzut egalată de fiecare dată. Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 16, prin Duvan Zapata, care a înscris după un 1-2 rafinat cu „Papu” Gomez la marginea careului.

Juventus a egalat la 10 minute de la reluarea partidei, prin Cristiano Ronaldo, care a punctat din penalty după un șut puternic. 25 de minute mai târziu, Atalanta a trecut din nou în avantaj, prin Malinovsky, care a trimis un șut puternic de la 15 metri.

Rezultatul final a fost stabilit de Cristiano Ronaldo, din penalty, care a șutat pe același colț. Și de această dată portarul Gollini a ghicit colțul, însă nu a putut interveni.

28 de goluria marcat Cristiano Ronaldo în acest sezon de Serie A. Golgheterul campionatului rămâne însă Ciro Immobile, Lazio, cu 29 de reușite

Cu acest rezultat, Juventus își păstrează un avans de 8 puncte în fruntea clasamentului față de Lazio, în timp ce Atalanta este la 9 puncte în urmă. Cu 6 etape înainte de final, torinezii par favoriți categorici la câștigarea unui nou titlu în Serie A, în timp ce Atalanta ar putea deveni noua vicecampioana a Italiei.

Juventus - Atalanta 2-2

Rezumat Juventus - Atalanta 2-2

Citește mai multe știri despre Serie A:

Pleacă Antonio Conte de la Inter?! Șefii echipei i-au găsit deja înlocuitor

Mario Balotelli i-a enervat pe cei de la Brescia » Ce au publicat pe site-ul oficial despre atacant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
adrix10
adrix10  •  12 Iulie 2020, 19:53
Postat de flojo pe 12 Iulie 2020, 11:08

Dacă trebuia, juve primea 25 de penalty-uri!

Milan dacă nu primea penalty-ul ăla etapa trecută nu cred că mai revenea în meci. Iar cele primite de Juve cu Atalanta au fost de 10 ori mai clare.

flojo
flojo  •  12 Iulie 2020, 11:08

Dacă trebuia, juve primea 25 de penalty-uri!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează