INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - NAPOLI

Juventus - Napoli 2-0. Juventus a cucerit a 9-a Supercupă a Italiei din istorie » Andrea Pirlo, la primul trofeu ca antrenor

Radu Drăgușin a câștigat primul trofeu cu Juventus: Supercupa Italiei. La finalul meciului s-a pozat cu Ronaldo și trofeul mult dorit +27   FOTO
Radu Drăgușin a câștigat primul trofeu cu Juventus: Supercupa Italiei. La finalul meciului s-a pozat cu Ronaldo și trofeul mult dorit

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 00:20 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 10:11

Juventus a învins Napoli, scor 2-0, și a cucerit Supercupa Italiei, în partida disputată pe arena Citta del Tricolore din Reggio Emilia.

  • Radu Drăgușin (18 ani) a fost rezervă la Juventus și a ridicat trofeul în vestiar, alături de Cristiano Ronaldo și Giorgio Chiellini. Este primul trofeu al românului alături de Juve.

Juventus a câștigat partida cu Napoli și a cucerit a 9-a supercupă din istorie, fiind cea mai titrată echipă a competiției. Andrea Pirlo, care se află în primul sezon pe banca bianconerilor, a cucerit primul său trofeu din cariera de antrenor.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în a doua repriză, în minutul 64 și a ajuns la reușita cu numărul 20 în acest sezon, după cele 15 goluri marcate în Serie A și cele patru reușite din Liga Campionilor. Starul lusitan a mai atins o cotă impresionantă din cariera sa: golul 760 în toate competițiile oficiale, atât la echipa de club, cât și la echipa națională, și a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului, după ce l-a depășit fostul atacant Josef Bican.

Galerie FOTO de la partida Juventus - Napoli 2-0

+23 FOTO

Alvaro Morata și-a trecut numele pe tabela marcatorilor, după ce a primit o pasă decisivă de la Juan Cuadrado. Atacantul spaniol a rămas singur cu portarul napoletanilor, David Ospina, și a marcat pentru 2-0 la ultima fază a meciului.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Schimbare importantă la echipa lui Cosmin Olăroiu » Ce decizie au luat conducătorii clubului pentru a obține licența

Chelsea, cădere brutală: 5 eșecuri în ultimele opt etape » Frank Lampard poate fi demis în orice clipă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
albion_rovers
albion_rovers  •  21 Ianuarie 2021, 09:42

A jucat Dragusin? Atunci de ce il puneti in titlu? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează