INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Transfer contra sancțiunilor ONU? Juventus, implicată!

Han Kwang-Song (stânga), la Cagliari, într-un meci cu Lazio // foto: Guliver/gettyimages
Han Kwang-Song (stânga), la Cagliari, într-un meci cu Lazio // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 18:50 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 19:10

Juventus este acuzată că ar fi încălcat sancțiunile internaționale impuse de ONU contra Coreei de Nord, prin transferul unui fotbalist în Qatar, potrivit cotidianului L'Equipe. Atacantul Han Kwang-Song, 22 de ani, a fost vândut cu 7 milioane de euro în această vară lui Al-Duhail.

Internaționalul nord-coreean nici nu a apucat să debuteze la prima echipă a bianconerilor, fiind folosit 20 de meciuri la U23, după ce a plătit lui Cagliari 3,5 milioane de euro cu 6 luni mai devreme. 

ONU a blocat angajarea nord-coreenilor în străinătate după un raport al Consiliului de Securitate, potrivit căruia statul comunist nu a renunțat la proiectele nucleare de înarmare. În Qatar, Han a bifat deja zece meciuri și trei goluri în ultima ediție de campionat.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Leo Messi, la Atletico Madrid?! Anunțul președintelui: „Totul este posibil!”

„Va fi sfârșitul lui Pep Guardiola!” » Un fotbalist legendar dă verdictul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează